TRON

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
TRON converter
TRON omschrijving

TRX TRON kopen
Op deze pagina:

 

TRX – TRON Koers

TRX – TRON kopen

TRON coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit TRX->BTC TRX adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: TRX handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar TRX om TRON te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar TRX in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je TRX weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is TRON?

TRON, met de ticker TRX, is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum protocol. Volgens de website is TRON:

Een gedecentraliseerd en betrouwbare applicatie, Smart Contracts, versterkt door blockchain, digitale waarden en verkrijgbaar door iedereen. Een nieuw tijdperk voor het Web 4.0.

Het is een blockchain-gebaseerd gedecentraliseerd protocol dat als doel heeft het maken van wereldwijd gratis content en entertainment systeem met de blockchain gedistribueerd logboek systeem en opslagtechnologie. Het protocol stelt gebruikers in staat om content uit te geven, opslaan en te bezitten, in een autonoom en gedecentraliseerde vorm. Ook mogen gebruikers beslissen over de distributie, abonnementen en promoten van content.

De officiële valuta of “token” van TRON is de TRONIX. Dit is het betaalmiddel op het TRON platform. Ook is er TRON Power of TP. Deze kan je verkrijgen als je TRONIX gebruikt met stemrecht en hiermee krijg je ook meer rechten binnen het ecosysteem.

 

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “TRON”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.