VeChain

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
VeChain converter
VeChain omschrijving

vechain kopen
Op deze pagina:

VEN – VeChain Koers

VEN – VeChain kopen

De meest gebruiksvriendelijke cryptobeurs waar je VeChain kan kopen is Binance. Deze exchange is hoog gewaardeerd en heeft op het moment van schrijven het vijfde hoogste dagelijkse volume volgens Coinmarketcap en is een van de hoogst gewaardeerde exchanges volgens Cryptocompare. Hier kan je meer lezen over Binance.

In de volgende vier stappen wordt uitgelegd hoe je met Euro’s VEN kan kopen op Binance.

Stap 1: Maak een account aan op Binance:

Maak een account op Binance

Stap 2: Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

Stap 3:

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: Binnen enkele minuten tot enkele uren zullen je BTC tegoeden op Binance verschijnen. Ga naar Exchange en ga vervolgens op zoek naar VEN/BTC. Hier kan je kiezen voor hoeveel aan Bitcoin je VeChain wil kopen.

Tip: je kan je tegoeden ook weer omzetten naar Euro’s, door BTC terug te sturen naar Coinbase of LiteBit en op je rekening te laten storten!

Wat is VeChain?

De officiële website vermeldt:

 

VeChain is de wereld’s leidingevende blockchain platform voor producten en informatie.

Ze streven er naar een gedistribueerd business ecosysteem te bouwen onafhankelijk van vertrouwen, gebaseerd op blockchain technologie en zelf-circulerend en uitbreidend.

Met de blockchain technologie wil VeChain het simpel en veilig maken voor productfabrikanten om data te verzamelen, beheren en delen met leveranciers, afnemers en consumenten door de gehele lifecycle van een product. Ook hebben ze partnerschappen aangekondigd met grotebedrijven zoals PWC, Renault en Kuehne & Nagel.

VeChain wallet

Omdat VeChain een Ethereum token is kan je deze op alle Ethereum compitabele wallets opslaan. De makkelijkste manier is misschien wel de paper wallet dienst MyEtherWallet (let goed op, hier zijn vele scam varianten van in omloop. Als je deze website bezoekt, zorg dan altijd dat je het groene slotje ziet in de adresbalk met de bedrijfsnaam er in). De meest veilige manier is nog altijd om je tokens op te slaan in een hardware wallet. Op deze pagina lees je wat dat is en waar je deze kan bestellen.