Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Veritaseum

Veritaseum is een fintech-blockchainbedrijf. Het bedrijf Veritaseum dient te worden onderscheiden van Veritas (VERI). Veritas is de cryptocurrency die wordt gebruikt om te betalen voor de producten en diensten van Veritaseum. Deze cryptocurrency is ontwikkeld op het netwerk van Ethereum en is daarmee een ERC20 token. Je kunt dan ook Ethereum wallets gebruiken om VERI tokens in op te slaan.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Veritaseum converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Veritaseum Koers

De koers van VERI begint te lopen in de zomer van 2017. Dit is precies het moment waarop de cryptomarkt in zijn algemeenheid een hoogtepunt bereikt. De koers van Veritaseum schommelt dan ook flink en bereikt relatief hoge hoogtes. Zo kostte een VERI token begin 2018 bijna €400. Een dergelijke prijs bleek echter niet houdbaar. De koers daalde en stabiliseerde op een realistischer niveau.

Veritaseum bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Veritaseum?

Veritaseum is een fintech-softwarebedrijf met de focus op blockchaintechnologie. Het bedrijf biedt oplossingen om peer-to-peer deel te nemen aan kapitaalmarkten. Veritaseum heeft de cryptocurrency Veritas (VERI) ontwikkeld. De native token van Veritas is de VERI. Deze token geeft toegang tot de producten en diensten van Veritaseum. Je kunt dan bijvoorbeeld smart contracts gebruiken, maar ook (over het algemeen financiële) onderzoeksgegevens inzien. VERI tokens kunnen niet worden aangekocht met fiatgeld maar wel met andere cryptocurrencies. Je kunt bijvoorbeeld eerst BTC of ETH tokens kopen om deze vervolgens via een exchange in te ruilen voor VERI tokens.

Waarom je Veritaseum wilt kopen

De voornaamste reden om VERI tokens aan te schaffen, is dat je gebruik wilt maken van de producten en diensten van het softwarebedrijf Veritaseum. Je kunt VERI tokens echter ook zuiver zien als een investering. Je koopt deze tokens dan omdat je vertrouwen hebt in het toekomstige koersverloop. Veritaseum lijkt langzaam maar zeker terrein te winnen. VERI tokens kunnen dus een interessante investering zijn.

Waar koop je Veritaseum?

Veritaseum (lees: VERI tokens) kun je kopen bij een cryptocurrency exchange. Hier komen kopers en verkopers van cryptocurrencies samen. Een bekende exchange is Binance. Als je bij een exchange digitale valuta’s wilt aanschaffen, moet je een account aanmaken. Hierna kun je geld op je account storten, of in sommige gevallen direct cryptocurrencies aanschaffen. Betalen kan in de meeste gevallen gewoon met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Veritaseum bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Veritaseum

Veritaseum is een softwarebedrijf binnen de wereld van blockchaintechnologie. Je hebt VERI tokens nodig als je gebruik wilt maken van de producten en diensten van dit bedrijf.

ERC20

VERI is de native token van Veritas. Deze token valt te kwalificeren als een ERC20 token. Dat houdt in dat het is gebouwd op het netwerk van Ethereum en dat het voldoet aan een aantal minimumwaarborgen, onder meer op het gebied van transparantie.

Decentraal

Veritas functioneert volledig decentraal. Dat houdt in dat er geen centrale instanties of organen toezicht houden op de transacties die worden verricht. Dit biedt veiligheid en betrouwbaarheid.

Smart contracts

Veritaseum faciliteert smart contracts. Om hiervan gebruik te maken, moet je VERI tokens aanschaffen. Smart contracts bieden partijen de mogelijkheid om digitale contracten op te stellen die geautomatiseerd worden nagekomen. De contracten kunnen dus niet zomaar worden verbroken.

Investering

VERI tokens kunnen de grondslag van een interessante investering vormen. Wanneer je vertrouwen hebt in de producten en diensten van Veritaseum, kun je VERI tokens aanschaffen om te profiteren van eventuele toekomstige ontwikkelingen.

Veritaseum Wallet

Als je VERI tokens wilt aanschaffen voor op de lange termijn, dien je na te denken over de opslag van deze tokens. Je kunt tokens opslaan in de digitale wallet van je exchange. Dit is erg gemakkelijk en je hebt er amper omkijken naar. Voor maximale veiligheid kun je je tokens ook opslaan op een fysiek apparaatje oftewel een cold wallet.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!