Viberate

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Viberate converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
Viberate kopen
Bitvavo logo
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Viberate Koers

Bekijk de actuele koers van Viberate.

Wat is Viberate?

De token VIB komt tot stand via het platform Viberate. Het is een platform ontworpen als een crowdsourced live music ecosysteem en een marktplaats dat is ontstaan uit blockchains. Binnen dit netwerk kunnen muzikanten gekoppeld worden aan boekingskantoren en evenementenbureaus. Het is een manier om deze wereld nog toegankelijker te maken voor muzikanten en geïnteresseerden in muzikanten. Inmiddels zijn er duizenden muzikanten, boekingskantoren, locaties en evenementen aangesloten bij Viberate die deze digitale database tot stand brengen en doen groeien.

Al hun informatie staat in verbinding met sociale media en streaming channels waardoor alles altijd up to date blijft. Het voordeel is ook nog dat het een openbare database is. Nieuwe muzikanten kunnen altijd toegevoegd worden of zichzelf toevoegen. Door middel van de blockchains en de crowdsource is het mogelijk de bijdragers te belonen met de Vibes, afgekort als VIB. De VIB is de token van dit concept, die er tevens voor zorgt dat het verder kan groeien en ontwikkelen tot zelfs een currency voor de muziekindustrie.

Waar koop ik Viberate?

Inmiddels is de VIB een token die op verschillende exchanges wordt aangeboden. Zelfs de meest bekende exchanges maken het mogelijk cryptomunten om te wisselen voor de VIB. Dat kan bijvoorbeeld op Binance, Bittrex, Livecoin, HitBTC en Upbit. De VIB is een ERC-20 token en daarom wordt aangeraden een wallet aan te schaffen om daarin jouw VIB hierin op te bergen.

Veel ERC-20 wallets zijn geschikt om de VIB na de aankoop in te bewaren zoals de Jaxx wallet, Coinomi en Exodus. Het is ook mogelijk de VIB via iDeal te kopen bij de brokers. Hiervoor is het bezit van cryptomunten dus niet nodig. Bij Bitcoin Meester is het ook niet nodig om een externe wallet aan te schaffen. Deze exchange biedt een ingebouwde wallet waar jij je gekochte VIB in kan zetten.

Waar verkoop ik Viberate?

De verkoop van de Viberate verloopt via dezelfde exchanges waar je ze kan kopen. De verkoop van de VIB verspreidt de token van Viberate alleen maar des te meer. Mocht je deelnemer zijn van Viberate en daarmee de VIB tokens verdienen. Dan is het heel eenvoudig om ze via de exchanges als Bitcoin of Bitcoin Meester weer aan te bieden voor de verkoop. Je kan ze inruilen voor andere cryptomunten.

Bekijk hiervoor wel goed de koersen die op de verschillende exchanges worden aangeboden. Voor de verkoop is het gunstig de ruil te doen voor een prijs die gunstig is voor jou, wat duidt op een hogere koers voor jouw VIB.

Viberate bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Hoe kan ik bijdragen met de Viberate?

Wanneer je over voldoende VIB tokens beschikt, kan je ook een groter aandeel inbrengen aan de Viberate community. Kies hiervoor de onderdelen uit waar jouw interesse in ligt. Dat kan het maken van muziek zijn. Het verzorgen van locaties of juist het organiseren van evenementen. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden om bij te dragen aan het netwerk van Viberate.

De muziekindustrie en de media blijven continue in beweging en moeten zelfs voorop lopen met vernieuwing. Dankzij een vooruitstrevend platform met toegewijde deelnemers blijft het een kans hebben om de muziekindustrie op een andere manier met elkaar in verbinding te brengen.