Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Voyager Token

De Voyager Token (VGX) is de native token van het broker platform Voyager, en heeft als basisfunctie gebruikers te belonen. VGX is een interessante crypto om passief inkomen te creëren. Door de valuta te kopen en aan te houden in de Voyager-app, ontvang je 7 procent rente op jaarbasis. Ook met kortetermijnhandel in Voyager tokens valt geld te verdienen, aangezien de grafiek van de koers voortdurend pieken en dalen vertoont.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Voyager Token converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Voyager Koers

De Voyager token begon in juli 2017 met een koers van 0,051 euro en steeg binnen 6 maanden naar een piek van 9,15 euro. Na nog eens 6 maanden was de waarde deze crypto bijna weer terug op het startniveau. Sinds begin 2021 is er echter een snel groeiende vraag naar VGX coins, waardoor de grafiek een stijgend patroon vertoont.

Voyager Token bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Voyager?

Voyager, een in de Verenigde Staten geregistreerde cryptocurrencybroker, is in 2018 geïntroduceerd door een groep ervaren brokerservices en staat onder toezicht van het Amerikaanse FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network). Sinds 2019 is er een gelijknamige mobiele app die smartphonegebruikers gemak en efficiëntie biedt.

Om ontwikkelaars en gebruikers van het platform Voyager te belonen, zijn Voyager tokens uitgegeven. De totale voorraad van 278.482.214 VGX coins is in één keer in omloop gebracht. Het platform gebruikt nu een Proof of Stake (PoS) systeem om transacties op de blockchain te valideren. Zodra je Voyager tokens bezit, kun je ze voor dit doel ’staken’ tegen een rente van 7 procent.

Waarom je Voyager wilt kopen

Voyager heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een betrouwbaar blockchain-project. Het is daarom zeker het overwegen waard VGX tokens te kopen en ze tegen een jaarrente van 7 procent op het platform te staken. Hier bovenop kun je nog extra winst maken als de koers omhoog gaat. Over 2021 was er een flinke toename van het aantal particulieren en bedrijven die gebruikmaken van het Voyager-ecosysteem. Zo is in deze periode de waarde van de VGX token meer dan vertienvoudigd.

Waar koop je Voyager?

Voyager Tokens kun je kopen bij Voyager zelf. Hun gebruiksvriendelijke app download je simpelweg via de Apple App Store of de Google Play Store. Er zijn ook voldoende andere handelsplatformen die het eenvoudig maken om deze crypto te kopen en die bovendien snellere betalingsmogelijkheden bieden. Zo kun je Voyager kopen bij Binance, bij Bitcoin Meester en bij Bitvavo. Je kunt hier Voyager kopen met euro’s, bijvoorbeeld met iDeal. Bij een drukke exchange als Binance is de kans groter dat je voor je tokens de laagste prijs in euro’s betaalt.

Voyager Token bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Voyager

Voyager coins zijn uitgegeven op het Ethereum-netwerk als ERC-20 tokens. Het Voyager broker platform heeft een betrouwbare track-record en staat onder streng toezicht.

Aantrekkelijke rente op staking

VGX valuta kun je met de app Voyager inzetten om de blockchain-boekhouding bij te houden. Staking levert je een vaste rente van 7 procent op.

Alle tokens zijn in omloop

De totale gecreëerde hoeveelheid van 278.482.214 VGX is reeds in omloop en er kunnen geen nieuwe coins worden gemijnd. Bij een verhoogde vraag naar Voyager crypto zal de prijs zeer waarschijnlijk stijgen.

Solide beheerders

De oprichters/beheerders van het Voyager-ecosysteem hebben jarenlange ervaring als leidinggevende bij organisaties als E*TRADE, Uber en Lightspeed Financial.

Amerikaans toezicht

De uitgevende partij van Voyager tokens, Voyager broker, staat onder toezicht van de Amerikaanse anti-witwasautoriteit FinCEN.

Voyager Wallet

De app Voyager biedt een wallet-faciliteit om je tokens veilig te bewaren. Ook exchanges waar je VGX kunt kopen en verkopen, zoals Bitvavo, Bitcoin Meester en Binance, hebben ingebouwde wallets die deze cryptovaluta ondersteunen.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!