Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Walton

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Walton omschrijving

Walton (WTC) koers EUR

 

 Waar kan ik Walton WTC kopen?

Ga direct naar Binance

WTC is beschikbaar op de exchange Binance. Deze exchange is vanuit Nederland het makkelijkst om Walton op te handelen. Op deze Binance is het niet mogelijk te betalen met Euro’s dus je zal hier Bitcoin of Ethereum op moeten storten.

Makkelijk en veilig kopen

Hoe ga ik te werk?

  1. Maak een account aan op de website van Binance
  2. Koop Bitcoin (of Ethereum) met iDeal op bijvoorbeeld LiteBit
  3. Bij het aanschaffen van Bitcoin op LiteBit vul je je Bitcoin wallet adres in die je kan vinden op Binance onder Funds > Deposits withdrawals > Deposit (naast Bitcoin)
  4. Vervolgens kan je Walton kopen met Bitcoin op Binance onder BTC Markets bij WTC/BTC

1. Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit

2. Handel WTC op Binance

Wat is Walton WTC?

Walton is een Chinese crypto valuta met als doel het creëren van een Business Ecosysteem op basis van blockchain, RFID (Radio-Frequency Identification) en IoT (Internet of Things). De valuta is vernoemd naar de in 2011 overleden Charlie Walton, de uitvinder van RFID technologie. De belangrijkste doeleinden van de coin zijn:

  1. Sub-chains uitgeven
  2. Dividend uitkeren
  3. Krediet en hypotheek systemen
  4. Gedistribueerde activa uitwisselen
  5. Gedistribueerde stemmingen en besturingssystemen
  6. Gedecentraliseerde beurs

Binnen het ecosysteem is waltonchain de belangrijkste chain en wordt gebruikt voor interne circulering en betalingen. Het totaal aantal coins is 100 miljoen en dit aantal is constant en het zal niet meer aangemaakt kunnen worden.

buy walton coin

Wallet

Momenteel is WTC een ERC-20 token op basis van het Ethereum netwerk en kan dus gemakkelijk worden opgeslagen op een paper wallet zoals https://www.myetherwallet.com/ (dubbel check altijd de juistheid van de URL, er zijn vele nep-varianten van deze website). De veiligste manier om deze valuta op te slaan is op een hardware wallet zoals de Ledger Nano S.

 

Bitcoin Hardware Wallet Ledger Nano S

Walton WTC veilig opslaan op je Ledger Nano S!

Koop hier de Ledger Nano S hardware wallet

Whitepaper

De officiële whitepaper vind je op Waltonchain.org

Er is ook een roadmap beschikbaar tot en met september 2020. Het project en team zijn gevormd in november 2016, de ICO heeft in juli plaatsgevonden en de eerste block in de blockchain, de “genesis block” is in oktober gelanceerd. Hier zullen de coins ook verdeeld worden aan de houders van de Walton tokens. Pas in 2018 zal de mobile wallet gelanceerd worden en het testen van de integratie van de coin in fysieke apparaten. Eind 2018 zullen “smart contracts” ook mogelijk worden zoals bij Ethereum. Verder staat in juli 2019 de massa productie van blockchain gebaseerde RFID op de planning.

Walton WTC roadmap

(Klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Zoekvolume

Onderstaand vind je een grafiek met de trend van het wereldwijde zoekvolume op Google naar de zoekterm “walton coin”. Dit kan gezien worden als een indicator voor de populariteit van een valuta. Een hoge waarde op de grafiek kan dus betekenen dat er op dat moment veel interesse is in de coin en kan duiden op een koersstijging. Let op dat het zoekvolume ook negatief kan zijn dus een koersdaling kan ook het gevolg zijn.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!