Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Yuan Chain Coin

Yuan Chain Coin (YCC) is een crypto project dat bedoeld is als platform voor blockchain-software as a service (SaaS). Dit zou het gebruik van blockchain-technologie voor ondernemingen toegankelijker moeten maken. Wil je de Yuan Chain Coin kopen? Lees dan snel verder.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Yuan Chain Coin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Yuan Chain Coin Koers

De koers binnen de grafiek van Yuan Chain Coin (YCC) begon te lopen in 2018 vanaf een prijs van 0,017 euro. In de jaren 2019 en 2021 vertoonde de koers verschillende pieken. In maart 2021 werd een hoogtepunt van 0,03 euro bereikt. In de grafiek valt te ontdekken dat deze waarde niet houdbaar bleek. De koers zakte snel naar een lagere prijs van ongeveer 0,006 euro. Wanneer je de yuan coin cryptovaluta wilt kopen, is afhankelijk van jouw verwachtingen.

Wat is Yuan Chain?

Voor een investeerder een cypto zoals Yuan Chain Coin wil kopen, is het belangrijk om zichzelf te verdiepen in een project. Yuan Chain Coin (YCC) is een op blockchain-technologie gebaseerd crypto project uit China. Het werd in 2018 geïntroduceerd met als einddoel de blockchain voor meer ondernemingen toegankelijk te maken. Volgens het team van Yuan Chain is het voor velen namelijk nog (te) lastig om toepassingen op de blockchain te bouwen of om de juiste mensen te vinden die dit kunnen. Het YCC-platform biedt software as a service (SaaS) aan die de genoemde problemen zou moeten tackelen. Het platform bevat meerdere lagen, waarin verschillende blockchains zitten. Yuan Chain maakt het zo veiliger, gemakkelijker en goedkoper om blockchain-technologie te gebruiken.

Waarom je Yuan Chain wilt kopen

Mensen kopen Yuan Chain omdat ze de mening delen dat blockchain-technologie nog niet toegankelijk genoeg is. Het platform van Yuan Chain is immers opgezet als een one stop shop die een hoge mate aan gebruiksgemak moet faciliteren. Kernbegrippen van de missie van Yuan Chain zijn flexibiliteit, veiligheid, snelheid en milieuvriendelijkheid. Yuan Chain werkt met een team van ruim 300 specialisten en ontwikkelaars om van deze kernbegrippen realiteit te maken.

Waar Yuan Chain (YCC) kopen?

Yuan Chain Coin kun je kopen bij een exchange die deze crypto ondersteunt. Heb je een exchange gevonden die bij je past (zoals Bitvavo of Binance), dan kun je de crypto nog niet meteen kopen, je moet eerst een account aanmaken. Hierna kun je bij sommige exchanges direct YCC kopen met een creditcard of bankoverschrijving. Bij de meeste exchanges moet je echter eerst geld storten voordat je YCC kunt kopen. Ook dit kan in veel gevallen met een creditcard of bankoverschrijving. Sommige exchanges accepteren geen betalingen in fiatgeld (zoals de euro), maar ondersteunen slechts directe crypto inwisselingen.

Yuan Chain Coin bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Yuan Chain

De toegevoegde waarde van Yuan Chain zit hem erin dat dit platform blockchain-technologie toegankelijker maakt voor ondernemingen. Ook particulieren kunnen er echter bij gebaat zijn.

Ecosysteem

Het Yuan Chain (YCC)-platform is het overkoepelende ecosysteem waarin de Yuan Chain, alliance chains en private chains zijn opgenomen. Deze chains dienen onderling verschillende doelen en kunnen afzonderlijk van elkaar fungeren. Het is een gelaagd systeem.

Software as a service

Yuan Chain is een SaaS-platform. Gebruikers die YCC tokens kopen en bezitten, krijgen een bepaalde hoeveelheid gratis gebruik van het platform toegekend. Hoe meer mensen van het platform gebruikmaken, hoe goedkoper de diensten kunnen worden aangeboden.

Hoge capaciteit

Yuan Chain laat verschillende cryptocurrencies achter zich doordat het meer dan 10.000 transacties per seconde (TPS) gelijktijdig kan verwerken. Dit geldt voor de public chain. De private chains zouden zelfs meer dan 100.000 TPS aankunnen.

Gebruikelijke programmeertalen

Gebruikers van Yuan Chain die smart contracts willen schrijven, kunnen gebruikmaken van verschillende gebruikelijke en niet al te lastige programmeertalen, waaronder Java en Go. Zo poogt Yuan Chain ook op dit vlak blockchain-technologie toegankelijker te maken.

Yuan Chain Wallet

Ga je Yuan Chain Coins kopen, dan moet je deze ook ergens opslaan. Dat doe je in een wallet. Je kunt kiezen voor een online (hot) wallet of een offline (cold) wallet. Het eerstgenoemde alternatief biedt veel gebruiksgemak, aangezien veel exchanges een ingebouwde online wallet hebben. Omdat je tokens online zijn opgeslagen, biedt dit echter minder veiligheid dan een offline wallet. Als je Yuan Chain coins gaat kopen bij Bitvavo, zijn ze daar ook al opgeslagen in een wallet. 

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!