Yuan Chain Coin

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Yuan Chain Coin kopen
Binance logo
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Yuan Chain Coin converter

Wat is Yuan Chain Coin?

Koop deze of andere cryptocurrencies veilig en snel bij AnyCoin

De Yuan Chain Coin (YCC) is een snelgroeiende cryptomunt. De cryptomunt werkt op het Ethereum platform en is zeer geliefd onder de Aziatische investeerders. Er kunnen maximaal 10 miljard YCC worden aangekocht en er zijn er al bijna 5 miljard in omloop. Op 31 maart 2021 bereikte de Yuan Chain Coin zijn hoogste waarde ooit van ruim 0,03 euro per stuk. De YCC is een eenvoudig te gebruiken cryptomunt. Een team van ruim 300 developers en specialisten zijn dagelijks werkzaam aan het project.

De Yuan Chain Coin is een volledig Chinees project. Ongeveer 40% van alle mining-inkomsten gaat naar de development van de munt, maar ook naar de technologische fondsen. De munt zal groeien aan de hand van de groei van de overheid en de bevolking. Er zijn veel mensen die de Yuan Chain Coin als een indringer beschouwen, aangezien de Chinese overheid met de Digital Currency Electronic Payment (DCEP) al een eigen munt heeft uitgebracht.

Yuan Chain Coin kopen

De Yuan Chain Coin is een interessante investeringsmogelijkheid. De cryptomunt kent nog een relatief lage waarde. Eerder dit jaar bereikte de munt een waarde van 0,03 euro, maar daarna zakte de munt weer weg. Hoewel het nog maar de vraag is hoe de Chinese overheid zal gaan reageren op de cryptocurrency, is het wel een mogelijk goudmijntje. Online kan je eenvoudig de Yuan Chain Coin kopen en verkopen