Electroneum Koers – ETN Kopen

Deel:

Electroneum ETN koers EUR

Waar kan ik Electroneum kopen?

De enige exchange waar je momenteel Electroneum kan verkrijgen is Cryptopia. Op deze exchange is het enkel mogelijk om cryptovaluta zoals Bitcoin op te storten, dus als je Electroneum wil kopen met Euro’s, bijvoorbeeld met iDeal, is hier een tussenstap voor nodig. Bekijk de onderstaande stappen hoe je dit gemakkelijk en veilig kan doen:

  1. Koop eerst Bitcoin met iDeal of creditcard
iDeal: vanwege de grote vraag naar Bitcoin is het moeilijk te verkrijgen. Dit zijn de opties: Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in van Cryptopia en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld. Koop Bitcoin met creditcard Coinbase Gratis €8 bij besteding van €85 of meer! Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

  1. Maak een account aan op Cryptopia en vind hier je Bitcoin wallet adres

Ga onder het menu item met het Bitcoin logo naar Balances, druk op het groene pijltje bij BTC en kopieer het Deposit Address. Deze heb je bij de volgende stap nodig.

   ->  -> 

  1. Verstuur daarna je Bitcoin vanuit Coinbase of LiteBit naar het Bitcoin wallet adres van Cryptopia

Bij LiteBit, ga naar BTC en kies de gewenste hoeveelheid. Plak hier je Deposit Address van de vorige stap. Rond de betaling af en binnen enkele uren zullen je tegoeden op Cryptopia verschijnen.

Bij Coinbase, ga naar Accounts en naast BTC Wallet klik op verzenden. Plak hier je Deposit Address van Cryptopia en klik op verzenden. Spoedig zullen je tegoeden op Cryptopia staan.

  1. Nu je Bitcoin tegoeden op Cryptopia staan ga naar Exchange > Markets en zoek naar ETN. Nu kan je gemakkelijk ETN handelen!

Electroneum verkopen

Heb je winst(of verlies behaald en wil je het weer inwisselen voor Euro’s? Zowel LiteBit als Coinbase hebben hier mogelijkheden voor, je hoeft enkel bovenstaande stappen te volgen maar dan in omgekeerde volgorde. Dus in plaats van de secties verzenden, deposit en kopen, kies je de opties ontvangen, withdraw en verkopen.

electroneum kopen

Wat is Electroneum?

Electroneum is een cryptovaluta met de focus op online gamen en de online gokwereld. Enkele voordelen van Electroneum ten opzichte van alternatieve cryptovaluta zijn dat de beschikbare hoeveelheid 21 miljard coins is, waardoor je niet in verwarring hoeft te raken met de vele decimalen als je kleine bedragen overmaakt. Ook zal de coin makkelijk te gebruiken zijn op je smartphone door gebruiksvriendelijke apps. Snelle microtransacties zijn mogelijk en kunnen worden uitgewisseld door verschillende apps. Verder is het gebaseerd op de technologie van Bytecoin.

De ICO of “Initial Coin Offering” heeft plaatsgevonden van 14 oktober 2017 tot en met de 31e van dezelfde maand. Hierbij hebben de makers $40 miljoen opgehaald. Deze investering zal worden gebruikt voor het verder ontwikkelen en promoten van Electroneum zodat ze de 2.2 miljard smartphonegebruikers over de hele wereld kunnen bereiken.

Wallet / portemonnee

Er zijn verschillende manieren om ETN op te slaan. Je kunt het simpelweg op Cryptopia laten staan, maar dan loop je wel risico omdat je niet weet hoe betrouwbaar bepaalde exchanges zijn. Je kan er ook voor kiezen de coins in eigen beheer te houden. Je kan bijvoorbeeld een offline wallet genereren en je tegoeden hiernaar overmaken. Dan ben je in het bezit van je eigen “sleutels” en is er niemand die er bij kan behalve jezelf. Ook is er een Android wallet app beschikbaar en de iOS app is momenteel in ontwikkeling.