Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Bitrush

Direct naar:
Details
Handelsvergoeding
0.25
Betaalmogelijkheden
Aantal currencies
1
Beoordeling exchange
6 / 10

Bitrush review

Bitrush is een Nederlandse aanbieder in cryptomunten. Het is voor crypto-investeerders om veel redenen een prettige broker voor cryptocurrency. Zo beschikt dit bedrijf uit een mooi aanbod van cryptomunten en over een aantrekkelijk platform om deze te kopen. Met name voor de Nederlandse investeerders is het een uitkomst hier te handelen in cryptocurrency, aangezien het van Nederlandse originaliteit is.

De website oogt zeer inzichtelijk, al zal het voor een beginneling nog wat vragen opleveren. Voor vragen word je verwezen naar de FAQ of neem je direct contact op met de supportdesk.

Plus- en minpunten

Pluspunten

+ Gebruiksvriendelijk
+ Bekende cryptomunten in het aanbod
+ Het gebruik van een duidelijk platform
+ Geen technische ervaring van gebruikers vereist

Minpunten

Beperkt aanbod aan cryptomunten
Een wallet bij Bitrush is nog niet beschikbaar (in ontwikkeling)

Betrouwbaarheid

Naast voordelig en gemakkelijk staat Bitrush ook voor betrouwbaar. Dit staat tevens vermeld op de website. Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft een vestiging in Amsterdam aan de Amstel. Verder staat Bitrush ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nederland en valt daarmee ook onder de Nederlandse wet- en regelgeving.

Vanaf het begin wisten geïnteresseerden in cryptocurrency hun weg te vinden naar Bitrush en daar steeds meer investeerders zich bij aangesloten. Veel hebben ervaren dat de aangeschafte cryptocurrency naar verwachting werd geleverd en verstuurd. Je kan er daarmee vanuit gaan dat Bitrush een betrouwbare aanbieder is in cryptomunten.

Gebruiksgemak

De website van Bitrush oogt zeer prettig en eenvoudig. Hun aanbod is voor meerdere landen in Europa beschikbaar en hun website is tevens te lezen in de talen Duits, Italiaans en Engels. Binnen een paar stappen is aan te geven welke en hoeveel cryptomunten jij wilt kopen of verkopen. Het menu hebben zij daarvoor per cryptomunt verdeeld in twee tabs: kopen en verkopen.

Hierin heb je de keus aan te geven voor hoeveel euro jij wilt kopen/verkopen, of het aantal coins die je wilt kopen/verkopen. Wel heb je een eigen adres nodig waarnaar de aangeschafte coins naar toe gestuurd kunnen worden. Dit kan niet via Bitrush, maar in de FAQ staat beschreven welke wallets je hiervoor kan aanmaken. Mocht je als beginner willen kopen of verkopen bij Bitrush, zorg er dan eerst voor dat je een wallet hiervoor beschikbaar hebt.

Valuta aanbod

Bitrush beperkt zich tot vijf maar wel de prominente cryptomunten die op de mark bestaan, namelijk:

+ Bitcoin
+ Bitcoin Cash
+ Dash
+ Ethereum
+ Litecoin

Per cryptomunt is er een pagina aangemaakt, waarin je door het aantal euro’s of de hoeveelheid munten ziet wat de huidige waarde is. Wel geldt ook hiervoor dat je al over een wallet moet beschikken om de cryptomunten aan te schaffen.

Support

Het voordeel van Bitrush is dat ze over een Nederlandstalige support beschikken. Op de websitepagina FAQ (veelgestelde vragen) is veel informatie te vinden over Bitrush en de werkwijze met cryptomunten. Heb je aanvullende vragen dan is het mogelijk direct contact met ze op te nemen.

Op de contactpagina vind je hiervoor een online formulier waarmee je jouw vraag kan indienen. Andere contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnummers staan hier ook vermeld. Telefonisch zijn ze van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 10:00 en 17:30 uur.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Betalingsmethoden

De Nederlandse klanten kunnen bij Bitrush via iDeal en Bancontact betalen. Ook investeerders uit andere Europese landen kunnen hun cryptomunten bij Bitrush aanschaffen. Hiervoor bieden ze naast iDeal en Bancontact (België) de betaalmethoden MyBank (Duitsland) en creditcard (Visa en Mastercard).

Identiteitsverificatie

Bij het betalen voor jouw cryptomunten vindt een uitgebreide verificatie plaats. Dit doen ze door validatie via jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer. Met deze verificatie beschermt Bitrush de activiteiten tegen frauduleuze handelingen en geven zij tevens aan op betrouwbare wijze met jouw gegevens om te gaan. Deze uitgebreide verificatie vindt alleen maar plaats als je voor het eest koopt bij Bitrush.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!