Komodo

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Komodo converter
Komodo omschrijving

kmd komodo kopen
Op deze pagina:

KMD-EUR Komodo Koers

Wat is Komodo?

Komodo, afgekort KMD, is een gedecentraliseerde open-source cryptovaluta. het is gelanceerd in september 2017 en is een aftakking van BitcoinDark. De onderliggende technologie is “geforked” van Zcash. De cryptovaluta draait op SuperNET en maakt gebruik van deze onderliggende infrastructuur en software applicaties. De officiële website meldt:

Komodo: Complete Blockchain Oplossingen

komodo platform

Het Komodo Platform focust op het afleveren van complete end-to-end blockchain oplossingen voor ontwikkelaars van elk niveau en industrie. Het is simpel maar tegelijkertijd ook krachtig en biedt op maat aanpasbare blockchain oplossingen die gemakkelijk zijn uit te voeren en aan te passen om aan ieders wensen te voldoen. De visie is om een robuust ecosysteem van partners en ontwikkelaars te creëeren waarbij er samengewerkt wordt voor een omgeving dat ieder zijn blockchain avontuur zal versterken.

Flexibel

Ontwikkelaars die bouwen op het Komodo platform beginnen met een eigen en onafhankelijke blockchain welke verbonden is aan het Komodo ecoysteem. Omdat de blockchain volledig in eigen beheer is, ben je niet gelimiteerd door de Komodo hoofd-chain. Het Komodo platform is modulair, dus ontwikkelaars en partners hebben de vrijheid om te kiezen welke technologieën ze willen toepassen.

Veilig

Het platform is gebouwd op de fundering van veiligheid en privacy. Het innovatieve dPOW, of Delayed Proof of Work, biedt een veiligheidslaag dat backups maakt van alle data op de blockchain en plaats het op de Bitcoin blockchain. Hierdoor hebben zelfs de kleinste blockchains de hoge veiligheid van Bitcoin. Het platform biedt ook optionele privacy bescherming door gebruik te maken van Zero-Knowledge Proofs.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “{%cvname%}”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.