Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

5 ongebruikelijke coins met dieren logo’s

3 jaar geleden gepubliceerd op 24 oktober, 2021

De cryptocurrency-sector is praktisch over de hele wereld viraal gegaan en cryptomunten kopen wordt steeds populairder. Sinds Bitcoin op 17 december 2017 zijn recordprijs van $ 19.900 bereikte, is het aantal cryptocurrencies exponentieel vermenigvuldigd. Tegenwoordig kennen we naast Bitcoin ook cryptomunten als Ethereum, Litecoin, Tron of Ripple. Er zijn momenteel meer dan 2000 cryptocurrencies in omloop. Vandaag hebben we het over 5 bijzondere cryptocurrencies die hun logo hebben gebaseerd op dieren.

Dogecoin

Dogecoin is een cryptocurrency die erin is geslaagd een sterke community te creëren die zijn kapitalisatie een boost geeft. Het maakt digitale betalingen mogelijk via het Dogecoin Blockchain-netwerk. Dogecoin werd in 2013 ontwikkeld door Billy Markus en Jackson Palmer. De cryptomunt is inmiddels erg bekend en daarom weet je vast al dat deze is gebaseerd op een hond.
De doge-cryptocurrency wordt voornamelijk gebruikt om makers van inhoud te financieren, maar het aantal handelaren dat het als betaalmiddel accepteert, neemt toe. De volgers nemen jaar na jaar toe en stuwen de dogecoin-prijzen en de marktkapitalisatie naar steeds hogere toppen. Doge werd geboren als een meme-cryptocurrency, maar is een topmunt geworden door marktkapitalisatie met een rendement van 5000% in 2021 en wordt ondersteund door miljoenen gebruikers, onder wie Elon Musk en Snoop Dogg.

TrueFlip

TrueFlip is een op Blockchain gebaseerd gamingproject met directe uitbetalingen, open source-code, eerlijke trekkingen en een transparant prijzenfonds. Momenteel hebben de meeste loterijen wereldwijd ontwerpen die volledig gecentraliseerd zijn en om die reden niet erg transparant zijn. Je zou er niet direct aan denken, maar het logo van Trueflip is een dolfijn!

En dit is waar de TrueFlip-cryptocurrency een revolutie vertegenwoordigt in de wereld van loterijen: het presenteert een gedecentraliseerd, open ontwerp waarin geen autoriteit of overheid kan ingrijpen. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van TrueFlip is dat er al veel games beschikbaar zijn en dat het platform elke dag volgers krijgt. Daarnaast worden financiële resultaten, kaartverkoop en verdeelde prijzen op de blockchain zelf gepubliceerd.

Nyancoin

Hoeveel memes blijven tien jaar relevant? Sommige verliezen hun essentie na dagen te zijn gerepliceerd op internet. NyanCat is een van de weinigen die deze regel overstijgt, met het kenmerkende ontwerp dat het afgelopen decennium te zien is geweest in games, apps, cryptocurrencies en zelfs een niet-fungible token. Dat het beeldmerk van de Nyancoin een kat is zal je dan ook niet verbazen.

De pandemie heeft het digitale handelen in cryptomunten versneld. De 8-bits kat met een lichaam van Pop-Tart, een gevuld koekje dat veel voorkomt in de Verenigde Staten en door een sterrenhemel vliegt met een regenboogspoor dat erop volgt, werd op 2 april gemaakt door illustrator Chris Torres. Nyancoin is gebaseerd op de Nyan Cat-meme. De vrolijke kitten werd in januari 2014 een cryptocurrency. Na een lange inactieve periode zijn de Nyancoins in april teruggekeerd.

Pandacoin

Deze cryptovaluta wordt gedefinieerd als gebruiksvriendelijk en transparant. Deze valuta is meer dan alleen een crypto, het is ook een bank, PandaBank, waarmee je een vergoeding van 2,5% kunt krijgen zolang je de PandaCoin in je portemonnee hebt en deze open is. De naam verklapt al dat het logo een afbeelding is van een panda.
Pandacoin is een open source gedecentraliseerde cryptocurrency die in 2014 is gevorkt door Litecoin. Het wil digitale valuta naar de massa te brengen door specifiek voor de reguliere massamarkt te ontwerpen, ontwikkelen en verpakken. China is booming en de behoefte aan alternatieve valuta is groot. Pandacoin wil in deze behoefte voorzien. Met zijn grote blockbeloning zal Pandacoin altijd voldoende munten in omloop hebben om het creëren van gezonde forexmarkten, welvaart in het cryptocurrency-ecosysteem en de groei van Chinese en Aziatische gemeenschappen mogelijk te maken.

NeuCoin

NeuCoin is ontworpen om zich snel naar de massa te verspreiden en niet naar een beperkte groep cryptofanaten. Deze cryptovaluta wil veel beperkingen en technische problemen met betrekking tot Bitcoin aanpakken en een betere alternatieve verbinding presenteren. Het logo van NeuCoin is een eekhoorn en daarmee onze tweede ongebruikelijke coin gebaseerd op een dier.

NeuCoin wordt mogelijk gemaakt door een uitstekend team van investeerders van internet- en technologiebedrijven, onder wie de oprichter van King, business developers van Facebook, Uber en Hotwire. Elke persoon met NeuCoin is automatisch lid van de NeuCoin-gemeenschap en 1 NeuCoin is gelijk aan 1 stem. Het doel van deze cryptocurrency is om een ideale cryptovaluta te worden voor microbetalingen van 0,01 USD tot 1 USD.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!