Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Bitcoin voorspellingen lange termijn

3 jaar geleden gepubliceerd op 19 november, 2021

Voor veel mensen is Bitcoin de belangrijkste cryptomunt ter wereld. Het is op dit moment heel erg waardevol in de crypto wereld. Dit komt door de vraag en aanbod van Bitcoin en het feit dat er maar 21 miljoen munten in circulatie zijn. Deze digitale valuta is namelijk heel handig voor internationale overschrijvingen, omdat dit super snel kan gebeuren met lage transactiekosten.

Er zijn een aantal cryptocurrency investeerders die op lange termijn in Bitcoins investeren. Er zijn enkele redenen hiervoor, als eerst is het immuun tegen inflatie. De marktvraag is dus tegenwoordig groot voor deze digitale valuta, door de zeer lage inflatie risico. Er is een vast aanbod aan Bitcoins op de markt. Hierdoor ligt de koers op dit moment rond de 58.000 euro.

In dit artikel zien we vijf Bitcoin voorspellingen van verschillende expert-investeerders en miljardairs. De voorspellingen werpen een blik op de toekomst van deze cryptomunt, als het nou over twee jaar of zelfs in 2037 is. Als laatst krijgen we enkele handige tips over het kopen van Bitcoins.

Winklevoss Twins

De Winklevoss Twins bestaat uit twee broers, Tyler en Cameron Winklevoss. Deze broers voorspellen dat de koers van een Bitcoin in 2030, ongeveer 500.00 euro zal zijn. Beide heren hebben op dit moment een vermogen van ongeveer 1 miljard. Ze hadden een rechtszaak gewonnen van de bekende Mark Zuckerberg. Een groot deel van het gewonnen bedrag werd in Bitcoin geïnvesteerd. Dit gebeurde in de jonge jaren van Bitcoin en met lange termijn in gedachte.

Thomas Fitzpatrick

Thomas Fitzpatrick is de hoofd van Citibank in Amerika. Deze leider en directeur heeft gezegd dat Bitcoin de nieuwe goud is. Bitcoin is beter dan goud, want edelmetalen hebben enkele beperkingen die niet bij crypto voorkomen. Een grote hoeveelheid aan edelmetalen kun je niet overal brengen of opbergen. Waardevolle digitale valuta’s kunnen gemakkelijk en veilig worden verhandeld. Fitzpatrick voorspelde dat we met een Bitcoin koers van 318.000 dollar, het jaar 2022 ingaan.

Shervin Kordary Pishevar

Shervin Kordary Pishevar had via twitter voorspeld dat in eind 2021 de prijs van een Bitcoin 100.000 dollar zal zijn. De voorspellingen werd in begin januari van 2021 gedaan. Deze persoon is een Iraans-Amerikaanse investeerder, ondernemer , kapitalist en filantroop. Er is nog steeds een kans dat Bitcoin in december 2021 een koers van 100.000 dollar bereikt. Eerder had hij voorspeld dat Bitcoin 40.000 dollar zal kosten, dit is al uitgekomen. De prijs ligt momenteel rond de 66.000 dollar.

Chamath Palihapitiya

Chamath Palihapitiya is een zeer vroege investeerder van Bitcoin. Hij kocht Bitcoins toen ze nog 80 dollar per munt kosten. Deze CEO, ingenieur, en kapitalist schat de waarde van een Bitcoin op een miljoen dollar in 2037. Nu heeft de crypto wereld nog wat wisselvalligheid. Maar het lijkt nu over enkele maanden te gaan stabiliseren. We beginnen nu de vele mogelijkheden van crypto valuta te zien. Het is dus wel mogelijk dat de prijs van Bitcoin een miljoen bereikt in de nabije toekomst.

Wences Casares

Wences Casares zegt dat er een kans is dit de Bitcoin koers een miljoen bereikt in zeven tot tien jaren. Deze persoon is een Argentijnse ondernemer en directeur op het gebied van technologie. Casares is de CEO van Xapo. Cryptocurrencies zullen de plaats van nationale valuta’s niet kunnen nemen, maar het zal wel een alternatief kunnen worden. Er wordt ook gezegd dat het onverantwoord is om meer te investeren in crypto dan verloren kan gaan. Kennis over crypto is heel erg belangrijk, voordat je crypto currency kopen gaat.

Bitcoin kopen

Met alles wat nu in de wereld gebeurt op het gebied van cryptocurrencies en blockchain, is de vraag aan Bitcoins heel groot geworden . Denk aan de NFT’s en de toekomstige blockchain Metaverses. We zijn nu pas in het begin dus als je Bitcoins of andere cryptomunten gaat kopen, denk op lange termijn. Nu is het tijd om wat onderzoek te doen zodat we over een paar jaren slimme keuzes kunnen maken. Dit waren enkele Bitcoin voorspellingen op lange termijn, natuurlijk zijn er veel nieuwe voorspellingen met komst van alle technologie. Het is wel belangrijk om zelf research te doen over alle mogelijkheden van Bitcoin.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!