Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Bitvavo wint website van het jaar award

2 jaar geleden gepubliceerd op 15 december, 2021

Het is dan eindelijk zover: Bitvavo heeft een van de prijzen voor Website van het Jaar in de wacht gesleept! Bitvavo is uit meer dan 450000 stemmen verkozen tot meest populaire website van Nederland in de categorie Financieel. Dit is de eerste keer dat een crypto exchange een prijs in de wacht heeft gesleept tijdens deze verkiezingen, en niet zomaar een: Bitvavo is op dit moment de meest populaire en betrouwbare crypto exchange van Nederland en dan nu ook meteen de meest populaire financiële website van ons land.

Winnaar in de financiële categorie 

Bitvavo mag zich nu officieel de meest populaire website van 2021 noemen in de categorie Financieel. Bitvavo heeft gewonnen van verschillende andere websites, onder andere ABN Amro, Rabobank en Klarna, grote namen in de financiële sector, websites die iedereen wel kent en veelvuldig gebruikt. Ook is het de eerste keer dat een crypto handelsplatform een van deze prijzen in de wacht sleept. Dit maakt de winst extra bijzonder, en ook zeker iets om trots op te zijn!

bitvavo nederland

Bitvavo trots op deze prijs

Uiteraard is Bitvavo erg trots op deze prijs. Naast het winnen van de prijs, is het ook de eerste keer dat een cryptocurrency exchange wordt genomineerd en er met de prijs vandoor gaat. De directie van Bitvavo gaf de volgende reactie op hun winst:

‘ We zijn enorm trots en blij dat Bitvavo wordt gezien als de populairste website in de financiële categorie. Het is geweldig dat we in het eerste jaar dat we genomineerd zijn meteen de meeste stemmen ontvangen. Het geeft ons nog meer energie om digitale valuta toegankelijk te maken voor alle Nederlanders, zodat zij hun financiële doelen kunnen bereiken.’

Dit is dan ook de missie van Bitvavo: het handelen in cryptocurrencies toegankelijk maken voor iedereen, zodat steeds meer mensen kunnen handelen in cryptovaluta. Bitvavo is dan ook een populaire en betrouwbare partner bij het handelen in crypto en een van de weinige betrouwbare en gebruiksvriendelijke Nederlandse websites op dit gebied.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Betrouwbaar handelen bij Bitvavo

Bitvavo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Naast goede reviews van gebruikers hebben zij ook een goed werkend en goed beveiligd platform, dat onder toezicht staat van de Nederlandse Bank. Ook voldoet Bitvavo aan alle veiligheidseisen. Veiligheid staat dan ook erg hoog in het vaandel bij deze exchange. Ook is het platform goed opgebouwd en makkelijk in het gebruik. Dit zorgt ervoor dat Bitvavo een van de beste opties is voor Nederlanders die cryptomunten willen kopen en verkopen. Een welverdiende prijs dus!

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (1)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!