Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Crypto ingezet op uitkomst onderzeeër-drama

11 maanden geleden gepubliceerd op 29 juni, 2023

De afgelopen dagen ging het vrijwel alleen maar over onderzeeër Titan, dat afreisde richting het wrak van de Titanic. Helaas had dat verhaal geen goed einde. En hoe bizar het ook klinkt, er kon gewed worden op het onderzeeër-drama.

Wedden op uitkomst actuele gebeurtenissen

Platform Polymarket is een gedecentraliseerd voorspellingsplatform waar het mogelijk is om crypto in te zetten op de uitkomst van actuele gebeurtenissen. Crypto kan bijvoorbeeld ingezet worden op sport, verkiezingen en andere actualiteiten. Transacties als deze vinden plaats op de Polygon blockchain en zijn transparant en geautomatiseerd.

Titan

Het was voor gebruikers dus mogelijk om hun crypto in te zetten op de uitkomst van het onderzeeër-drama. De Titan, de vermiste mini-onderzeeër, reisde af naar het wrak van het gezonken Titanic-schip. Een uur en drie kwartier na het vertrek van de onderzeeër ging het contact met de Titan verloren. Kort daarna werd er een grootschalige zoekactie opgezet door de Amerikaanse kustwacht.

Het vaartuig had vijf inzittenden en zij zouden voor vier dagen zuurstof hebben. Na vier dagen werden er brokstukken gevonden in de buurt van het wrak van de Titanic. Later bleek dat het om restanten van de onderzeeër ging. Het vaartuig is bezweken aan de enorme druk en geïmplodeerd. De vijf inzittenden kwamen allemaal om het leven.

Weddenschap

Een aantal mensen uit de cryptowereld heeft hun activa ingezet op het verloop van het onderzeeër-drama. Dit met de achterliggende gedachten om hun portfolio uit te breiden. De exacte weddenschap was als volgt: wordt de onderzeeër voor 23 juni middernacht gevonden?

Als we de website van Polymarket moeten geloven, zou de weddenschap alleen betrekking hebben op het ‘vinden’ van de onderzeeër. Er werd daarbij vermeld dat als er stukken gevonden zouden worden, maar de hut waarin de passagiers zich zouden bevinden, het niet zou tellen.

De reacties op de weddenschap waren erg uiteenlopend. Het grootste deel van de mensen vond de weddenschap ongepast.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (4)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!