Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Crypto overzetten van Binance naar Bitvavo: Hoe moet dat?

3 jaar geleden gepubliceerd op 10 november, 2021

Heb jij Bitcoin (BTC) of andere crypto valuta in jouw Binance-wallet en wil je die munten graag overzetten naar een ander platform? Wil jij jouw crypte overzetten van Binance naar Bitvavo? Het is belangrijk om jouw crypto-eigendommen te scheiden over meerdere platformen en het is dus een goed plan om een deel van jouw  crypto vermogen dat op Binance staat naar Bitvavo te halen. Maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen we dit zo laagdrempelig en gedetailleerd mogelijk uit. Volg de stappen heel strikt en maak geen fouten, dit kan je namelijk geld gaan kosten.

Crypto van Binance naar Bitvavo overzetten

Voordat je bepaalde crypto munten gaat overzetten van Binance naar Bitvavo is het belangrijk om te weten of beide platformen beide munten hebben ‘gelist’. Is het op beide platformen mogelijk om te handelen in de munt? Bij een valuta als Bitcoin of Ethereum is dit natuurlijk geen probleem, maar sommige cryptocurrency staan wel op Binance en niet op Bitvavo of andersom. Let hier dus op. Hebben beide platformen de munt gelist? Dan kan je de stappen van hieronder volgen. Heeft Bitvavo de crypte die jij wil overzetten niet, maar wil je wel het bedrag overzetten? Dan kan je jouw munten eerst verkopen, Bitcoin aanschaffen van die waarde en dat vervolgens overzetten.

Stappenplan: crypto van Binance naar Bitvavo

– Stap 1: Maak een account aan op Bitvavo. Dit kan online via de website van Bitvavo. Zorg ervoor dat je al je persoonlijke gegevens klaar hebt, zoals je naam, adres en e-mailadres.
– Stap 2: Verifieer je account. Net als bij veel andere cryptocurrency exchanges is het verplicht om je account te verifieren voordat je geld kunt storten of opnemen. Dit doe je door een aantal persoonlijke documenten, zoals je paspoort of rijbewijs, te uploaden.
– Stap 3:  Nadat je bent ingelogd en hebt gecontroleerd of je kan overzetten ga je naar Bitvavo en zoek je de coin die je wilt overzetten. Je klikt op die coin en komt vervolgens in een ander scherm.
– Stap 4: Klik nu op het tabblad ‘storten’.
– Stap 5: Nu zie je jouw adres voor deze munt. Dit adres moet je kopiëren.
– Stap 6: Log nu of schakel over naar Binance.
– Stap 7: Ga naar je Wallet en klik vervolgens op ‘Split Wallet’.
– Stap 8: Zoek de cryptocoin op waarvan je het adres gekopieerd heb en klik deze aan.
– Stap 9: Klik op opnemen en vul het adres dat je hebt gekopieerd in.
– Stap 10: Vervolgens kan je zelf bepalen hoeveel je wilt versturen. Wil je alles versturen? De helft? Een kwart? Iets daartussenin? Kan allemaal!
– Stap 11: Klik op ‘indienen’ en wacht geduldig af. De crypto zal nu van Binance naar Bitvavo worden overgezet.

Hoe lang duurt het crypto overzetten van Binance naar Bitvavo?

Uit eigen ervaring weten wij dat het versturen van Bitcoin of andere cryptocoins van Binance naar Bitvavo even kan duren. Dit kan voor een klein beetje paniek zorgen, maar dat is totaal niet nodig. Het beste is om geduldig te wachten, het kan best zijn dat je een uur of een paar uur later je munten nog niet hebt. Denk je na zo’n 3 uur wachten inmiddels dat je wat verkeerd hebt gedaan? Neem dan contact op met de klantenservice, zij kunnen je vertellen wat er aan de hand is.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Geen stress!

Maar nogmaals: Als je alle stappen zorgvuldig doorloopt en zeker weet dat je de crypto valuta van Binance naar je eigen Bitvavo Wallet hebt gestuurd kan er niks misgaan. Wil je de overgemaakt crypto vervolgens op je bankrekening laten komen? Dan klik je op de coin, druk je vervolgens op ‘verkopen’ en verkoop jouw munten. Nu heb je cashtegoed op jouw Bitvavo. Dit kan je door te klikken op ‘Tegoed opnemen’ naar jouw bankrekening laten sturen. Dit gaat vaak snel, maar ook hier geldt: heb geduld!

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!