Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Crypto shirtsponsors in de problemen

3 weken geleden gepubliceerd op 15 mei, 2023

Een bijzonder beeld bij de Champions Leaguewedstrijd tussen AC Milan en Internazionale afgelopen week. Internazionale speelde namelijk zonder shirtsponsor. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat de club zonder shirtsponsor speelt. Zitten de cryptobedrijven die shirtsponsor zijn in de problemen?

DigitalBits

Shirtsponsor van Italiaanse club Internazionale is DigitalBits, een cryptobedrijf dat zichzelf de blockchain voor merken noemt. In september van 2021 tekende Internazionale een contract met een waarde van 85 miljoen met DigitalBits. Diezelfde miljoenen lieten lange tijd op zich wachten.

Als we bronnen uit Italië moeten geloven, heeft Inter nooit de betaling van het eerste seizoen ontvangen. Om het bedrijf onder druk te zetten werd de sponsor eerder al geschrapt van een aantal shirts. Die van de jeugd- en dameselftallen. Echter leverde dat niet veel op, dus de club besloot het groter aan te pakken. Eind april haalde Inter de sponsor van het shirt af en sindsdien speelt het zonder shirtsponsor.

Nog geen nieuwe sponsor

De club heeft nog geen nieuwe shirtsponsor gevonden. Inter speelt voorlopig dus met een onbedrukt t-shirt en dat levert ook lovende reacties op. Er zijn veel mensen die het shirt zo veel mooier vinden dan wanneer er een grote sponsor op staat. Ook AS Roma werd gesponsord door DigitalBits. Zij hebben het bedrijf ook laten vallen als shirtsponsor.

Koop crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)