Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Cryptobedrijf Knaken nieuwe partner van Feyenoord

3 jaar geleden gepubliceerd op 15 juni, 2021

Voetbalclub Feyenoord heeft cryptobedrijf Knaken als nieuwe partner gepresenteerd. Het Rotterdamse bedrijf biedt een handelsplatform aan waar men eenvoudig kan handelen in cryptovaluta. Knaken en Feyenoord hebben een samenwerkingscontract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor drie extra seizoenen. Feyenoord presenteerde onlangs het nieuwe Accelerator-programma en wist eerder al een samenwerking te presenteren met Verloning.nl.

Knaken richt zich op het verhandelen van crypto

De cryptomarkt wist enkele succesvolle jaren te noteren en wereldwijd succes te boeken. Het cryptoplatform van Knaken biedt consumenten de kans om snel en gemakkelijk crypto valuta te kopen en te verkopen. Knaken beschikt over een vergunning van de Nederlandse Bank en mag zich dan ook mengen in de Nederlandse cryptomarkt. Het bedrijf hoopt zich op internationaal niveau te kunnen profileren dankzij de samenwerking met de Rotterdamse voetbalclub. Opmerkelijk genoeg ging Knaken eerder al een samenwerking aan met Ajax en Sparta Rotterdam.

Ambitie van Feyenoord

Feyenoord heeft de ambitie uitgesproken om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die het potentieel hebben om enorm te groeien. De marktingskracht van de Rotterdamse club zou de bedrijven moeten helpen om succesvoller te worden en op die manier langer aan Feyenoord verbonden te kunnen blijven. Knaken hoopt meer naamsbekendheid te kunnen kweken in Nederland, maar kijkt ook met een schuinoog naar de internationale markt.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!