Nieuws

Cryptobedrijf Knaken nieuwe partner van Feyenoord

4 maanden geleden gepubliceerd op 15 juni, 2021

Voetbalclub Feyenoord heeft cryptobedrijf Knaken als nieuwe partner gepresenteerd. Het Rotterdamse bedrijf biedt een handelsplatform aan waar cryptocurrency eenvoudig kan worden behandeld. Knaken en Feyenoord hebben een samenwerkingscontract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor drie extra seizoenen. Feyenoord presenteerde onlangs het nieuwe Accelerator-programma en wist eerder al een samenwerking te presenteren met Verloning.nl.

Knaken richt zich op het verhandelen van crypto

De cryptomarkt wist enkele succesvolle jaren te noteren en wereldwijd succes te boeken. Het cryptoplatform van Knaken biedt consumenten de kans om snel en gemakkelijk cryptovaluta te kopen en te verkopen. Knaken beschikt over een vergunning van de Nederlandse Bank en mag zich dan ook mengen in de Nederlandse cryptomarkt. Het bedrijf hoopt zich op internationaal niveau te kunnen profileren dankzij de samenwerking met de Rotterdamse voetbalclub. Opmerkelijk genoeg ging Knaken eerder al een samenwerking aan met Ajax en Sparta Rotterdam.

Ambitie van Feyenoord

Feyenoord heeft de ambitie uitgesproken om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die het potentieel hebben om enorm te groeien. De marktingskracht van de Rotterdamse club zou de bedrijven moeten helpen om succesvoller te worden en op die manier langer aan Feyenoord verbonden te kunnen blijven. Knaken hoopt meer naamsbekendheid te kunnen kweken in Nederland, maar kijkt ook met een schuinoog naar de internationale markt.

Eenvoudig handelen bij Bitvavo
9.2
  • Zeer betrouwbaar
  • Goede support
  • Veilig handelen
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
Reacties (0)