Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Deutsche Bank wil investeren in cryptobedrijven

1 jaar geleden gepubliceerd op 13 februari, 2023

De Deutsche Bank is in gesprek met twee cryptobedrijven. De DWS, de vermogensbeheertak van de grote bank, heeft zijn pijlen gericht op een samenwerking met bedrijven die kunnen helpen producten op de blockchain te zetten. Daarnaast willen ze een euro stablecoin lanceren, dit laat Bloomberg weten.

Het eerste bedrijf dat op dit moment in het vizier ligt van DWS Group is de Deutsche Digital Assets. Een bedrijf dat beurs verhandelde producten aanbiedt. Het tweede bedrijf is Tradias, dit is een market-maker. Bloomberg meldt ook dat DWS Group waarschijnlijk een samenwerking wil aangaan met Galaxy Digital. Dit is het bedrijf van Mike Novogratz.

Lage koersen mogelijk interessant

De cryptomarkt ligt op dit moment in het vizier van de vermogensbeheertak vanwege de lage koersen. Voor veel mensen is het daarom juist interessant om nu crypto´s te kopen. In een earnings call zou de CEO van de DWS Group hebben laten weten dat dit een ‘interessante’ kans is. De CEO is een voorstander van nieuwe technologie, met name in de blockchain en crypto.

Slechte reputatie

DWS Group werd eerder beschuldigd van green washing. Hier hebben ze geen punten mee gescoord en dit was slecht voor de reputatie. Om met ‘strategische partners’ in zee te gaan, zoals crypto, wil het bedrijf zijn naam herstellen.

Vorig jaar werden alle activa onder beheer in totaal 107 miljard euro minder waard, omdat er twintig miljard euro weg stroomde bij de beheerder. Hoe de samenwerking er precies uit gaat zien is op dit moment nog niet bekend.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!