Tip
Koop of verkoop crypto bij Finst
X
Nieuws

Dit zijn de 7 ultieme crypto tips voor 2023 volgens Reddit-gebruikers

1 jaar geleden gepubliceerd op 10 november, 2022

Als in de voetbalwereld Nederland een interland moet afwerken, dan telt het land in één klap miljoenen bondscoaches. Naast deze miljoenen bondscoaches zijn er ook vele analisten en andere coaches die maar al te graag hun visie en mening delen. Deze analisten denken vaak alle wijsheid in pacht te hebben. In de cryptomarkt is dit niet anders.

Ook daar zijn  veel analisten en experts die precies denken te weten welke cryptomunten het goed gaan doen. De mening van de analisten en expert zijn vaak nuttig, maar aan het eind van de rit bepalen de kopers van crypto de daadwerkelijke vraag. Op social media platform Reddit zijn veel van dit soort kopers actief. Hier delen zij hun tips, kennis en kunde en discussiëren ze met elkaar. Analisten hebben deze content onderzocht. Wij hebben de zeven populaire cryptocurrencies voor 2023 volgens Reddit-gebruikers voor je op een rijtje gezet.

De grote drie

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) zijn van oorsprong de drie grootste spelers in de cryptomarkt. Op Reddit blijft het vertrouwen in deze drie cryptomunten onverminderd groot. Dit vertrouwen komt onder andere door de volgende zaken.

Bij Bitcoin heeft dit te maken met de volgende halving die er in 2024 aan zit te komen. Bij Ethereum staan er een aantal grote updates gepland zoals de Shanghei-update, die na de Merge-update een zeer belangrijke update gaat worden. Bij Ripple zijn alle ogen gericht op de afloop van de rechtszaak die lopende is tegen de SEC. Wil jij zelf op de hoogte blijven van de koers en de ontwikkelingen van de grote drie? Crypto-valuta.nl is hiervoor de perfecte plek!

Play to Earn is de trend!

Op Reddit worden naast de grote drie cryptomunten ook een aantal (nu nog) onbekende munten getipt. Twee hiervan zijn zogenoemde Play to Earn (P2E) coins.

  1. Calvaria (RIA)
    Deze munt heeft de focus op massa-adoptie. Het is een blockchain game die je gratis kunt downloaden uit hun Play Store. Je kunt door te gamen crypto verdienen. Naast deze gratis versie van de game is er ook een betaalde variant. Deze bevindt zich momenteel in de pre-sale fase. Je kunt tijdens de pre-sale 100 RIA kopen voor 1 USDT. Volgens de gebruikers op Reddit is deze game erg populair en zal deze crypto één van de toppers worden van 2023!
  2. Tamadoge (TAMA)
    Tamadoge (TAMA) combineert gamen met memes. Net als bij Calvaria heeft Tamadoge ook een betaalde variant van zijn game. Deze pre-sale is echter al voorbij. Dit was geen misselijke pre-sale want het bracht in iets meer dan zeven weken meer dan negentien miljoen dollar op.

In deze game kun je gratis crypto verdienen door jouw eigen Tamadoge Pets (Memes) te creëren en door te gamen. De tokenomics, usercases en de toenemende interesse van gebruikers zorgen ervoor dat veel Reddit-gebruikers vertrouwen in Tamadoge hebben. Ze zien het als goede crypto investering voor 2023.

Met de Play to Earn-methode kun je door games te spelen dus gratis crypto verdienen. Dit is een mooie manier. Uiteraard zijn er meer wegen die naar Rome leiden. Je kunt ook crypto kopen en met cryptomunten handelen!

Crypto met een groen oogmerk!

Er is momenteel veel te doen om het klimaat en het milieu. Dit houdt de cryptowereld ook bezig. IMPT speelt hier specifiek op in. Dit project verkoopt haar token met als doel om zo de carbon emissies in de wereld terug te dringen. Naast veel enthousiaste reacties van Reddit-gebruikers zijn ook investeerders positief. In twee weken pre-sale tijd, haalde het al vijf miljoen dollar op.

Deze pre-sale is onderverdeeld in een drietal etappes. In etappe één worden er 600 miljoen tokens verkocht voor $0,018 per stuks. Hiervan is een groot gedeelte al verkocht. In etappe twee worden er vanaf december 2023 660 miljoen tokens te koop aangeboden voor $0,023 per stuk. In de derde en laatste etappe gaat de prijs net iets omhoog naar $0,028 per stuk.

Dash2Trade munt

De laatste van de zeven cryptomunten waar men op Reddit veel vertrouwen in heeft betreft de Dash2Trade (D2T) munt. Deze token heeft een dashboard gemaakt waarin alle pre-sales van nieuwe cryptomunten gebundeld zijn. Hier wordt ook gedeeld op welke beurzen deze munten geïntroduceerd gaan worden.

Vaak blijkt dat de koersen van cryptomunten stijgen vlak voor introductie bij een beurs. Door het dashboard van Dash2Trade krijgen investeerders nuttige informatie hierover en kunnen ze nog beter handelen. Dat investeerders dit soort kennis cruciaal vinden blijkt wel uit de cijfers die de DT2- token al na vierentwintig uur wist te behalen. Dit ging om een bedrag van $400.000.

Al met al zien de gebruikers op Reddit in 2023 weer genoeg innovatieve crypto doorbreken. Hierbij bestaat de kans dat je een hoog rendement behaald doordat deze crypto ’s nog relatief onbekende zijn. Het risico op verlies ligt echter ook op de loer. Niet elke trend wordt groot en als je hier net in hebt geïnvesteerd kan het zomaar zijn dat je jouw geld ziet verdampen!

Lees je daarom goed in en doe je eigen onderzoek. Doe dit voordat je besluit om crypto te kopen en met cryptomunten te gaan handelen.

Handelen bij Finst
9.2
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • Registratie Nederlansche Bank
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!