Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Dit zijn de beste Reddit kanalen als crypto investeerder

3 jaar geleden gepubliceerd op 26 november, 2021

Op het gebied van social media is Reddit anders dan de meeste andere kanalen. Het platform is voor beleggers de perfecte plek om de discussie met elkaar aan te gaan en elkaar van tips en trucs te voorzien. Ook voor crypto projecten is Reddit een ideaal platform om te communiceren met de gemeenschap. Via het forum kan informatie worden gedeeld en vragen worden beantwoord. Ook kan de gemeenschap via dit forum feedback geven. Indien je zelf interesse hebt in bepaalde projecten of je vragen over een project hebt, is het verstandig om actief deel te nemen aan de gemeenschap binnen Reddit. In dit artikel vind je de beste kanalen op Reddit voor crypto investeerders.

De CryptoCurrency subreddit

Eén van de grootste crypto kanalen op Reddit is het CryptoCurrency kanaal. Dit kanaal heeft miljoenen leden, die dagelijks met elkaar discussiëren over coins en strategieën. Ook komen er veel nieuwsartikelen voorbij en delen mensen hun analyses over bepaalde coins. De subreddit is in 2013 opgericht en bestaat uit zowel ervaren als nieuwe investeerders, die actief zijn binnen verschillende onderdelen van de cryptomarkt.

De Bitcoin subreddit

Een andere subreddit met miljoenen leden is de Bitcoin subreddit. Indien je dacht dat de oprichting van de CryptoCurrency subreddit vroeg was, de Bitcoin subreddit bestaat sinds 2010. Binnen dit kanaal draait het volledig om Bitcoin. Ondanks dat het om één onderwerp draait, is de informatie zeer divers. Dagelijks delen leden hun nieuwe Bitcoin investeringen en nieuws omtrent het minen en de koers. Indien Bitcoin de digitale munt is waar jij in gelooft, dan is deze subreddit echt een aanrader voor jou!

De Ethereum subreddit

Met beduidend minder leden dan de twee eerder beschreven subreddits, heeft de Ethereum subreddit ook een plek binnen de gemeenschap. Het ledenaantal ligt boven de miljoen leden. Voor liefhebbers van Ethereum is deze subreddit de plek waar je moet zijn. Het kanaal is vergelijkbaar met Bitcoin, ook bij de Ethereum versie wordt het nieuws en de koers besproken. Populaire onderwerpen zijn daarnaast ETH2.0 en de gas fees. Ook de Ethereum subreddit was er vroeg bij, in 2013 is het kanaal ontstaan.

De CryptoMarkets subreddit

Een andere subreddit die vol staat met leuke crypto weetjes, memes en nieuws is de CryptoMarkets subreddit. Ook worden hier meer vragen gesteld die voor jou ook interessant kunnen zijn. De onderwerpen zijn crypto-gerelateerd maar toch zeer divers. Dit kanaal is ideaal indien je graag nieuwe dingen over de cryptomarkt wilt ontdekken. Ook voor de ontspanning is dit kanaal handig om te ontdekken, er staan talloze leuke verhalen en memes.

Starten met Crypto handelen

Als je wilt beginnen met het handelen in cryptocurrencies, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Reddit is hiervoor een zeer handig platform, waarbij je alle onderwerpen kunt vinden die passen bij jouw crypto avontuur. Van specifieke coins tot algemene nieuwsberichten, je vindt op dit platform waar je naar op zoek bent. Zeker als je wilt starten met crypto handelen, is het handig om op Reddit vragen te stellen aan leden op het platform. Met de antwoorden kun jij weer verder en zo gaat het balletje rollen. Investeren en crypto kopen is meer dan alleen de juiste coin ontdekken, je moet ook een geschikt handelsplatform vinden en een veilige wallet gebruiken. Neem daarom ruim de tijd om je goed in te lezen, het leren over de cryptomarkt kan oneindig doorgaan.

 

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (288)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!