Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Dit zijn de vijf beste crypto podcasts

3 jaar geleden gepubliceerd op 22 oktober, 2021

Cryptocurrency en blockchain zijn twee woorden die je tegenwoordig vaak tegenkomt. Door de jaren heen zijn deze topics erg populair geworden. De groep mensen die cryptocurrencies liefhebben stijgt dagelijks. Laten we even kijken naar de cryptomunt die de grootste impact heeft gehad op de wereld. Bitcoin, deze munt werd gelanceerd in 2009, samen met de blockchain database.

Nu zijn er miljoenen mensen die Bitcoins in bezit hebben. Er zijn duizenden verschillende cryptomunten waarin je kunt investeren. Allemaal maken ze gebruik van blockchain. Enorm veel mensen willen de wereld van crypto en blockchain beter begrijpen. Voor deze mensen is er hier een lijst van vijf leerzame podcasts over crypto.

Het Crypto Kwartiertje

Laten we beginnen met de jongste crypto podcast. Het Crypto Kwartiertje werd opgericht in januari 2021. De podcast-hosts zijn leergierige beginners op het gebied van cryptocurrency. Er wordt over alle zaken omtrent deze topic gediscussieerd. Deze podcast is uniek en zeer interessant, want de podcast-hosts zijn namelijk geen crypto of blockchain experts.

Het zijn personen met veel kennis die bepaalde adviezen van beide kanten kunnen bekijken. De hosts en luisteraars kunnen samen crypto informatie en strategieën delen. De content is niet te ingewikkeld voor de beginnende investeerder, dus met deze podcast kun je in de crypto wereld gaan zonder geïntimideerd te zijn.

Hup Bitcoin

In de podcast van Hup Bitcoin bespreken de podcast-hosts over het laatste Bitcoin nieuws. Er wordt diep in de wereld van Bitcoin gegaan. Regelmatig komen er ook ervaren gasten om over de cryptocurrency trends te praten. Hup Bitcoin is de officiële podcast van bitcoinmagazine.nl. De luisteraar krijgt elke aflevering het belangrijkste nieuws en analyses omtrent Crypto.

Dit is de perfecte podcast om jouw avontuur in de Bitcoin wereld te vergemakkelijken, want hier vind je alles wat een podcast goed maakt. Er is consistentie in de kennis en nieuws over Bitcoins, ook zijn de adviezen en meningen direct.

Beginnen met Bitcoin

In deze podcast wordt de basiskennis van cryptocurrency uitgebreid en duidelijk uitgelegd. Dit is geschikt voor beginners in de crypto wereld. De Beginnen met Bitcoin podcast is gericht op mensen die nog nooit in Bitcoins hebben geïnvesteerd. Mensen die net starten hebben toegankelijke content nodig die gemakkelijk gevolgd kan worden.

Je zal leren wat je allemaal nodig hebt om Bitcoins te kopen. De luisteraar krijgt goed inzicht over crypto koersen, crypto kopen en het creëren van een Bitcoin wallet. Je krijgt alles wat nodig is om vandaag nog te starten en verder wordt er ook wat geavanceerde technische uitleg gegeven.

Cryptocast

Cryptocast is een crypto podcast die gespecialiseerd is op het financiële gebied van cryptocurrency. Het is een podcast van de BNR Nieuwsradio. Elke week krijg de luisteraar belangrijk crypto nieuws van de podcast-host Herbert Blankesteijn.

Op de podcast hebben ze ook regelmatig enkele belangrijke crypto en financiële experts, zoals Willem Middelkoop en Didi Taihatu. Er wordt gepraat over de nieuwe trends en hypes van cryptomunten. Verder wordt er gedebatteerd over hoe je het best winst kan maken en natuurlijk ook over hoe je zo min mogelijk verlies kan leiden.

Cryptocoiners podcast

De Cryptocoiners podcast is perfect voor de crypto belegger of handelaar die dagelijks over de Bitcoin ontwikkelingen wilt leren. Deze podcast biedt de luisteraar professionele content over technische analyses.

Dit is geschikt voor de persoon die al bezig is met het traden en handelen in cryptomunten, want deze beleggers moeten altijd op de hoogte zijn van de crypto-industrie. Naast een podcast heeft het bedrijf ook een community op Telegram waar iedereen samen over bekende cryptocurrencies een strategieën kunnen praten.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!