Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Er staat ons een Crypto-lente te wachten

1 jaar geleden gepubliceerd op 20 januari, 2023

De nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) zijn een van de belangrijkste factoren voor de blockchain en crypto-sector. Dit denken de topmanagers van Ripple (XRP) in San Francisco. Verder voorspellen de managers dat NFT’s (Non-Fungible Tokens) en de digitale valuta van de centrale bank (CBDC’s) een belangrijke rol gaan spelen dit jaar.

Voorspellingen

Een andere voorspelling van de algemeen directeur van Ripple voor Europa, Sendi Young, is dat meer Europese landen buiten de eurozone in 2023 CBDC-pilots gaan aankondigen. In de NFT-sector wordt er uitgebreid naar meer praktijkvoorbeelden, zoals vastgoed- en koolstofmarkten. Daarnaast blijven bedrijven gebruik maken van de crypto-valuta, ook nadat de cryptowereld is ingestort.

“Banken en andere grote financiële instellingen gaan in nieuwe technologieën investeren met de verwachting dat ze de voordelen niet binnen dagen en weken, maar jaren realiseren. We zien de omarming van digitale activa en blockchain in 2023 en daarna doorgaan”, zegt Young.

De raadsman van Ripple, Stu Alderoty, voorspelt dat de rechtszaak die op dit moment loopt met het bedrijf tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) positief afloopt. Alderoty zegt dat de zaak waarschijnlijk al in de eerste helft van dit jaar wordt opgelost. De zaak loopt al sinds december 2020. De SEC beargumenteert dat Ripple 1,3 miljard dollar aan ongeregistreerde effecten heeft verkocht.

Alderoty gelooft dat een positieve uitspraak voor Ripple nodig is om de Amerikaanse crypto-industrie een boost te geven. De managers van Ripple zeggen dat de aanhoudende bear-markt in de lente zal eindigen: “Uiteindelijk is het hele Ripple-team optimistisch dat de crypto-winter aanleiding geeft tot een crypto-lente en dat 2022 een smeltkroes blijkt te zijn waarin de industrie er sterker uit komt en daardoor meer gericht is op real-world nut”.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!