Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Geslaagde update Cardano leidt tot flinke groei

2 jaar geleden gepubliceerd op 13 oktober, 2022

NEWM: een decentrale streamingdienst voor muziek

Een van de geïnteresseerd projecten die met Cardano in zee wil gaan, is NEWM. Dit is een decentrale online streamingdienst voor muziek. Muzikanten kunnen op deze website hun muzieknummers delen en door anderen laten streamen. De artiesten worden hiervoor beloond met NFT’s. De update die Cardano heeft doorgevoerd, maakt het eenvoudiger om via zogeheten ‘slimme contracten’ een samenwerking aan te gaan. Ook is de schaalbaarheid van het Cardano netwerk verbeterd en kan het systeem efficiënter worden gebruikt. Het is dan ook niet verrassend dat Cardano op dit moment op grote schaal de aandacht rekt van partijen die interesse tonen voor samenwerking.

Ook kritiek op Cardano: 'Passieve agressie'

Volgens de mede-eigenaar van Cardano Hoskinson heeft het bedrijf echter ook te maken gehad met kritiek en, zoals Hoskinson het formuleert, ‘passieve agressie’. De Vasil-update zou namelijk al afgelopen zomerperiode uitgerold worden, maar liep enkel maanden vertraging op. Hierop reageerden enkele nieuwssites met ‘passieve agressie’, vanwege de verwachting dat Vasil eerder gelanceerd zou worden. De belangrijkste oorzaak van de vertraging is, zo meldt Hoskinson, de diverse rondes die gedaan zijn om het netwerk uit te testen.

Ambitieuze doelstelling: de grootste van de wereld worden

De doelstelling van Cardano is onverminderd ambitieus, namelijk om de belangrijkste speler ter wereld te worden in de wereld van de financiële blockchaintechnologie. Cardano wil een digitaal banksysteem opzetten voor personen die hier geen toegang toe hebben. Het uiteindelijke doel is een eerlijk en humaan banksysteem te creëren, zodat iedere wereldburger een eigen economische identiteit kan hebben, aldus Cardano-topman Hoskinson.

Ook is het mogelijk om Cardano cryptomunten te kopen of te handelen in crypto.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!