Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Gevolgen van de onrust in de cryptowereld vallen mee voor F1

2 jaar geleden gepubliceerd op 03 december, 2022

Het is momenteel onrustig in de cryptowereld. Door het FTX-debacle is dit extra versterkt. FTX had een samenwerking met het F1-team van Mercedes. Toch vallen de gevolgen voor de F1 mee, zegt Zak Brown, de CEO van McLaren. Het cryptobedrijf OKX is partner van McLaren. Dit team reed tijdens de laatste races van het seizoen in Singapore en Japan nog met een speciale livery om meer aandacht te vragen voor ORX. Brown is ondanks de onrust positief over de samenwerkingen tussen cryptobedrijven in de Formule 1.

FTX is een geval apart

De CEO van McLaren geeft aan dat hij niet verwacht dat OKX hetzelfde lot wacht als FTX. McLaren heeft goed vooronderzoek gedaan voordat de sponsordeal werd gesloten. Dit om zoveel mogelijk risico op verlies uit te sluiten. Brown denkt dat het geval FTX op zich staat en dat het bedrijf de zaakjes niet op orde had. Als er één bedrijf het slecht geregeld heeft, hoeft dit niet in te houden dat alle bedrijven er een zooitje van maken. Hij vergelijkt de situatie met de tijd toen internet sterk opkwam. Toen gingen er aan het begin ook veel bedrijven failliet binnen deze branche, terwijl andere enorm groot en succesvol werden. Brown ziet duidelijke parallellen met de cryptowereld van nu.

Vertrouwen in de toekomst

Volgens Brown wordt het kaf van het koren gescheiden in deze lastige tijden voor cryptobedrijven. Alleen de goede en sterke spelers blijven over en hij is ervan overtuigd dat OKX hier ook één van is. Daarbij ziet hij nog veel meer kansen voor samenwerkingen met cryptobedrijven. Deze mengen zich ook steeds meer in de Formule 1-wereld en dit is volgens Brown geen slechte ontwikkeling. Kortom, Brown heeft alle vertrouwen in de huidige en toekomstige samenwerkingen tussen cryptobedrijven en de Formule 1.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!