Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Is er een verband tussen de sportwereld en de cryptomarkt?

1 jaar geleden gepubliceerd op 01 maart, 2023

BetCity is shirtsponsor van een aantal clubs in de Eredivisie, Bitvavo is partner van de KNVB, grote Europese clubs hebben een native token en platform Sorare biedt spelerskaarten aan in de vorm van non-fungible tokens. Slechts enkele voorbeelden van waar de sportwereld zich samenvoegt met de cryptomarkt. Maar wat is het verband tussen deze twee?

Vermogen van sporters vergroten

Het verband tussen de sportwereld en de cryptomarkt is vooral het vergroten van het vermogen van sporters. De blockchain technologie en zijn cryptocurrencies bieden daarvoor de perfecte mogelijkheid. Want door cryptomunten te gebruiken, kunnen sporters geld verdienen. Op die manier wordt ook het vermogen verhoogd. Omdat de cryptomarkt en alles wat daarbij komt kijken steeds populairder wordt onder het grote publiek, zijn er steeds meer bedrijven en organisaties die gebruik maken van technologieën zoals de blockchain technologie.

Verband

Het antwoord is dus ja. We kunnen spreken over een verband tussen de sportwereld en de cryptomarkt. Een verband dat in het laatste jaar alleen maar is toegenomen. Fortuna Sittard heeft net als Paris Saint-Germain en Juventus een eigen cryptovaluta voor fans en op de sponsorborden langs de lijn zien we vaak bedrijven als Knaken, Blox en Bitvavo voorbij komen. Ook de Formule 1 wordt gesponsord door een crypto-bedrijf: Crypto.com zagen we lange tijd prominent in beeld tijdens de races.

Wij denken dat de combinatie sport en crypto nog veel meer voor ons in petto heeft. De markt trekt weer aan en hoewel bedrijven en investeerders nog voorzichtig zijn, wordt er her en der al gepraat over nieuwe sponsordeals.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!