Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Koreaans cryptobedrijf nieuwe shirtsponsor Napoli

1 jaar geleden gepubliceerd op 11 januari, 2023

De huidige koploper van de Italiaanse Serie A, SSC Napoli heeft een nieuwe sponsordeal gesloten. Het gaat hier om een deal met de Zuid-Koreaanse crypto exchange Upbit. Ondanks dat het al een lange tijd onrustig is in cryptowereld, besluit het bedrijf te investeren in plaats van te bezuinigen.

Kim Min-Jae als voorbeeld

SSC Napoli is een grote club in de Italiaanse competitie. Dit seizoen gaat het voorspoedig en staat de ploeg uit Napels bovenaan. Dat Upbit voor Napoli kiest, lijkt geen toeval. Bij de club speelt in het hart van de defensie namelijk een Zuid-Koreaan. Het gaat hier om Kim Min-Jae.

Hij tekende vorig jaar juli voor de koploper en debuteerde in augustus. Hij had weinig tijd nodig om zich aan te passen, want hij werd in september gelijk uitgeroepen tot speler van de maand van de Serie A. Kim kan niet alleen goed verdedigen, hij scoorde ook al twee keer. Hiermee is hij nu al de op één na meest scorende Zuid-Koreaan in de Italiaanse competitie ooit.

In Zuid-Korea zijn er niet veel voetballers te vinden met zulke kwaliteiten als Kim. Hierdoor is hij mateloos populair bij de Zuid-Koreanen. Upbit hoopt hiervan te profiteren met de nieuwe samenwerking met Napoli. Op dit moment komen er wekelijks al vele Zuid-Koreanen een wedstrijd kijken van Napoli.

Shirtsponsor

Het logo van Upbit verscheen afgelopen woensdag voor het eerst op de shirts van de spelers in de wedstrijd tegen Internazionale. Het debuut van de sponsor op het shirt kon helaas niet met een overwinning bekroond worden, Inter won de wedstrijd met 1-0.

Hoeveel geld er precies gemoeid is met de sponsordeal, is op dit moment nog onbekend. Aangezien het hier een grote club als Napoli betreft gaat het om miljoenen. Dit is opvallend te noemen gezien de huidige koersen en tendens in de cryptowereld.

De meeste andere exchange bedrijven proberen het hoofd boven water te houden en zijn eerder aan het bezuinigen dan aan het investeren. Upbit kiest voor een andere weg en lijkt financieel gezond en heeft zelfs ruimte om deze deal te sluiten.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en moet niet worden gezien als financieel advies. Beleggen in cryptocurrencies brengt risico's met zich mee en het is mogelijk dat u uw investering verliest. Wij zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde financiële adviseur voordat u financiële beslissingen neemt. Crypto-valuta.nl is niet aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!