Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Lionel Messi probeert vertrouwen in cryptomarkt nieuw leven in te blazen

1 jaar geleden gepubliceerd op 03 januari, 2023

Topvoetballer Lionel Messi gaat met crypto exchange Bitget samenwerken. Samen lanceren ze een grote campagne om het vertrouwen in de cryptomarkt nieuw leven in te blazen. Er wordt twintig miljoen dollar geïnvesteerd in beloningen en campagnes.

Verschillende campagnes worden gelanceerd

Bitget heeft verschillende marketingcampagnes aangekondigd met Lionel Messi. Zo lanceerde ze al een merkfilm om de WK-titel van Argentinië te vieren met Lionel Messi in de hoofdrol. Bitget wil met de investering van twintig miljoen dollar (nieuwe) gebruikers onder andere beloningen bieden om zo weer het vertrouwen in de cryptomarkt een impuls te geven.

Naast een merkfilm is eind oktober de campagne ‘A Perfect 10’ aangekondigd vanwege de samenwerking tussen crypto exchange Bitget en Lionel Messi. De Argentijn speelde tijdens het WK met rugnummer 10, deze campagne was een verwijzing naar de sterspeler. Er waren veel positieve reacties op deze campagne. Tijdens het WK in Qatar werd de volgende campagne bekend gemaakt, ‘Make it Count’, in combinatie met een reeks andere plannen met Messi.

Tijdens de voetbalgekte op het WK in Qatar wilde Bitget hun gebruikers meerdere giveaways, beloningen en activiteiten in het kader van het WK weggeven. Het was mogelijk om maximaal één BGB te verdienen en een gesigneerd shirt van Lionel Messi. Het doel hiervan was meer verbinding tussen de wereld van sport met de wereld van crypto.

Eerder deze maand is het ‘Builders’ Fund gelanceerd van vijf miljoen dollar. De ‘Protection Fund’ is verhoogd tot 300 miljoen dollar. Daarnaast gaat de beurs uitbreiden met een wereldwijde strategie.

Bitget aan het woord

In 2018 is Bitget opgericht. Als het gaat om de meest toonaangevende crypto staat de crypto exchange in de top 5. Op dit moment hebben ze acht miljoen gebruikers in meer dan honderd landen over de gehele wereld.

“Bitget investeert in de toekomst van crypto en Web3. De bearmarkt weerhoudt ons er niet van om binnen 3-5 jaar een top 3 cryptobeurs te worden”, zegt Gracy Chen, Managing Director van Bitget.

Hij legt ook uit waarom zij zoveel doen om het vertrouwen te herstellen. “Vanwege enkele instortingen van een paar cryptoreuzen dit jaar, is het vertrouwen van de consument tot een dieptepunt gedaald en dat is de reden dat we de inspanningen op het gebied van zowel product als marketing opvoeren om onze toewijding te tonen aan het bouwen van de beste sociale handelservaringen voor onze gebruikers.”

Een samenwerking met Messi is volgens Bitget de juiste stap hiervoor. “Samenwerken met de G.O.A.T. (Greatest Of All Time) inspireert ons om te streven naar de beste prestatie, en de WK-periode is de beste tijd om onszelf eraan te herinneren hoe belangrijk het is om te bouwen en te trainen voor het moment, om te kunnen schitteren. We willen graag de voetbalgeest ook in de wereld van crypto vieren en zijn bereid om te blijven investeren in het ecosysteem, zelfs in moeilijke tijden”.

Lionel Messi aan het woord

Het winnen van een WK met Argentinië was de ultieme droom van de Argentijnse voetballer. Eerder deze maand is deze droom uitgekomen, toen Messi met zijn team de wereldtitel pakte in Qatar. Zelfs is de dribbelaar uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Messi zelf is ook enthousiast over de samenwerking. “Ik wil Bitget bedanken om me deel uit te laten maken van de sociale wereld van crypto met zo’n mooie campagne. Ik hou van de Bitget-merkfilm en het ‘make it count’-concept om de visie te leiden en een nieuw pad binnen de branche uit te stippelen. Het is belangrijk dat iedereen verantwoord investeert met bescherming en het is geruststellend om te zien dat Bitget dit serieus neemt met een reeks beschermingsinitiatieven”.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!