Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Nieuw Nederlands cryptoplatform Finst succesvol gelanceerd

1 jaar geleden gepubliceerd op 24 januari, 2023

Er is een nieuwe speler op de Nederlandse cryptomarkt! Handelsplatform Finst werd begin dit jaar gelanceerd en kan spreken van een succesvolle start. In de eerste dagen na de lancering hebben klanten al duizenden euro’s gestort. Een mooie start voor Finst.

Vliegende start

Het lijkt Finst allemaal voor de wind te gaan in de eerste weken na de lancering. Het platform had in deze weken geen downtime of andere grote problemen en bleek een hoge stabiliteit te hebben. Finst is opgericht door Julien Vallet en Marcel Putina, ex-werknemers van DEGIRO. Met de ervaring die zij binnen DEGIRO hebben opgedaan willen ze Finst naar een hoger level tillen. Het doel van de exchange is dan ook concurreren met Bitvavo om de Nederlandse klanten. Finst wil binnen vijf jaar het grootste en meest vertrouwde cryptoplatform in Europa worden.

Huidig aanbod

Op dit moment is het aanbod bij Finst nog niet heel groot. Op basis van marktkapitalisatie biedt het platform de 30 grootste coins van het moment aan. Na verloop van tijd komen daar meer dan 20 coins bij. Finst onderscheidt zich nu al van anderen. Dit heeft te maken met de transactiekosten, welke gemiddeld 82% lager liggen dan die van andere Nederlandse aanbieders. Wij zijn benieuwd wat Finst nog meer in petto heeft. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op de cryptomarkt via www.crypto-valuta.nl/nieuws.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!