Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Oekraïners kunnen nu boodschappen bestellen met crypto

2 jaar geleden gepubliceerd op 20 september, 2022

De eerste Europese supermarkt die cryptocurrency-betalingen accepteert

Varus is de eerste Europese supermarkt die betalingen accepteert via Binance-pay. Er kan in iedere vestiging betaald worden met cryptocurrencies. De supermarktketen heeft meer dan 100 winkels in 28 steden in het land. Er kan in 9 steden in Oekraine online besteld worden: Kiev, Dnipro, Kamianske, Kryvyvi Rih, Zaporizhzia, Brovary, Nikopol, Vyshhorod en Pavlograd.

Oekraine regionale leider van invoering cryptocurrencies

We kunnen Oekraïne een regionale leider noemen als het gaat om de invoering van cryptocurrencies en om dus te handelen in crypto en cryptomunten te kopen. Het land was al langere tijd actief bezig met het legaliseren van cryptohandel voor burgers, wat afgelopen maart werkelijkheid werd. Ook tijdens de oorlog bleken diverse cryptocurrencies onmisbaar: diverse donaties in Bitcoin zorgden ervoor dat er materialen aangeschaft konden worden voor Defensie in de strijd tegen de Russen.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!