Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Opmerkelijk: Crypto handelde hamster

2 jaar geleden gepubliceerd op 06 december, 2021

Sinds juni 2021 is er een nieuwe speler op de cryptomarkt. Het is verreweg de schattigste handelaar die ik ooit gezien heb. Maak kennis met Mr Coxx. Geheel zelfstandig en zonder menselijke tussenkomst kan dit dier handelen in crypto. Hij was ook iedere dag live te bekijken op Twitch en had een eigen twitter-kanaal waarop transacties gevolgd konden worden. En wat voor een transacties. Met winsten tot de 50% laat dit kleine knaagdier veel menselijke investeerder ver achter zich. Nu we een beeld hebben kunnen we misschien gaan inzoomen en ons afvragen wie is Mr Coxx?

Wie is Mr Coxx?

Mr Coxx is de befaamde hamster. Helemaal zelfstandig verhandelde het beestje crypto. Op zijn hoogtepunt slaagde hij erin om 50% winst te boeken. Met deze resultaten laat hij veel menselijke investeerders ver achter zich die crypto currency kopen en verkopen.

De hamster is genoemd naar het bedrijf Mt Gox, een van de eerste cryptobeurzen die in 2014 failliet ging. Het diertje is eigendom van een anoniem baasje, die zichzelf eigenlijk liever ziet als handelspartner. Blijkbaar respecteerde deze man zijn harige partner zoveel dat hij hem een eigen kantoor gaf en zelfstandig liet handelen. De legendarische hamster is eind november 2021 helaas in zijn slaap overleden.

Eigen kantoor

Zoals al eerder verteld, beschikte Mr. Coxx over een eigen kantoor. Dit kantoor bevat naast een bureautje ook een rad en twee tunneltjes. Het rad diende om de gewenste cryptomunt aan te duiden. Met de twee tunneltjes kon vervolgens besloten worden of er moest waren gekocht of verkocht.

Het kantoor werd ook gefilmd zodat alle handelsactiviteiten wereldwijd bekeken konden worden. Kortom, deze hamster maakt niet alleen meer winst dan menselijke investeerders, hij beschikte ook over een beter kantoor.

Is de hamster een crypto expert?

Onze harige vriend heeft mooie winsten geboekt. Volgens Protos begon hij zijn handel carrière met een budget van 333 euro. Met dit budget bereikte zijn portefeuille een hoogtepunt van bijna €500. Dit speelde hij klaar met enkele zeer winstgevende transacties. Zo profiteerde hij flink van Chiliz (CHZ), Pantos (PAN) en Dogecoin (DOGE). Zijn resultaten waren beter dan de S&P 500 en de Bitcoin. De cryptodip van september 2021 nam een serieuze hap uit zijn rendement.

Uiteindelijk is de kleine hamster eind november gestorven met een winst van 19%. Hij heeft netto 98 euro winst gemaakt. Een mooi einde voor zijn helaas korte, maar succesvolle crypto-carrière.

Je eigen hamster inzetten om in crypto te handelen

Als je naar de artikelen zin hebt gekregen om je eigen huisdier aan het handelen te zetten, dan zou ik zeggen: ga ervoor! Je zult natuurlijk wel eerst een kantoor moeten bouwen zoals Mr Coxx had. En je moet rekening houden met de risico’s.

Het is niet omdat Mr Coxx een zakelijk wonder bleek, dat jouw huisdier even veel zakelijk inzicht beschikt. Voorzie dus eventueel handels limieten of geef hem slechts een beperkt budget. Met de juiste voorzorgen kan ook jouw huisdier aan een crypto-carrière beginnen.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!