Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Paragnost doet voorspelling crypto in 2023

3 weken geleden gepubliceerd op 09 januari, 2023

Helderziende voorspellen veel goeds voor het komende jaar. Paragnost Jan C. van der Heide voorspelt andere tijden, waarbij bedragen door het plafond gaan schieten.

Elk jaar opnieuw worden er voorspellingen gedaan voor het komende jaar of de toekomst. Ook wordt dit gedaan voor crypto. Analisten en marktspeculanten doen de voorspellingen voor crypto. Voor de een is het gebakken lucht, een andere koopt elke dag nog steeds cryptovaluta. Maar hoe ziet de toekomst eruit?

De toekomst ziet er positief uit

“De cryptomarkt is in een impasse gekomen. Cryptobeleggers moeten geduldig blijven en niet in paniek raken”, zegt Paragnost Jan C. van der Heide. Van der Heide omarmt het welbekende HODL’en (Hold On for Dear Life) en ziet de toekomst positief.

Verder zegt hij dat de markt wel bijtrekt. Niemand moet stressen. Dit is voor vele lastig aangezien de koers van de Bitcoin al bijna tweederde van zijn waarde kwijt is sinds een jaar geleden. Naast de Bitcoin doen de altcoins het niet veel beter. Meer dan tachtig procent is flink gedaald in deze periode. Dit hoeft niet het einde te zijn, de cryptomarkt kan namelijk nog verder dalen.

De voorspeller laat zich niet afleiden van dit soort feiten en berichten, hij is zeker van zijn zaak. Er komen andere tijden aan en de koers gaat door het plafond. De paragnost spreekt over de markt in het algemeen. Hij noemt verder geen specifieke munt.

Nederlandse staat introduceert eigen cryptomunt

Van der Heide doet daarnaast nog een bijzondere voorspelling voor het komende jaar. Volgens hem gaat de Nederlandse staat namelijk een eigen virtuele cryptomunt introduceren. Dat lijkt uitgesloten. De Europese Centrale Bank (ECB) is namelijk al bezig met een digitale euro.

De Nederlandse staat is verbonden met de ECB en Nederland gaat niet kiezen voor een eigen digitale munt, aangezien zij dit moet overleggen met de Bank. De kans dat zij akkoord gaan en deze voorspelling uitkomt is nihil.

Koop crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)