Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Shiba Inu heeft eigen fastfoodrestaurant

12 maanden geleden gepubliceerd op 30 juni, 2023

Als we het hebben over bijzondere feitjes, is dit er toch wel eentje die de kroon spant. Shiba Inu, een gedecentraliseerde cryptocurrency, heeft een eigen fastfoodrestaurant in Australië. We vertellen je meer.

Volledig in thema

Het fastfoodrestaurant is – je verwacht het niet – volledig in het thema van Shiba Inu. Het restaurant is zeker niet nieuw, want het opende in maart dit jaar. Het doel van eigenaar Elijah (een pseudoniem) was om het crypto-element te gebruiken om een fastfoodfranchise te creëren. Hij wil daarmee concurreren met McDonalds, door gebruik te maken van het Shiba Inu-merk.

Elijah kocht de intellectuele eigendomsrechten van Shiba Inu in Australië en hoopt aan het eind van het jaar nog een reeks franchise vestigingen van Shiba Wings te lanceren. Ook zal er binnenkort een Shiba Wings-token worden gelanceerd welke een aantal voordelen voor bezitters met zich mee zal brengen.
Het is in het restaurant uiteraard mogelijk om te betalen met SHIB, maar ook met andere cryptocurrencies.

To the moon

Shiba Inu heeft zijn bekendheid grotendeels te danken aan de vorige bullmarkt. De memecoin wist daar flink indruk te maken doordat de koers met bizarre percentages de lucht inschoot. Shiba Inu ging to the moon. Inmiddels is Shiba Inu al langere tijd een begrip in de cryptowereld en heeft het project vooral een loyale gemeenschap op weten te bouwen.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (5)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!