Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

The Flippening; wordt Ethereum groter dan Bitcoin?

2 jaar geleden gepubliceerd op 20 februari, 2022

Ethereum VS bitcoin

Beleggen en handelen in cryptomunten is natuurlijk aantrekkelijk. Je kunt hier mogelijk mooie rendementen in behalen. Ethereum is een van de bekendste cryptocurrency. De laatste tijd zijn er veel ontwikkelingen rondom deze cryptomunt. In dit artikel lees jij meer over Ethereum. Want, wordt Ethereum groter dan Bitcoin? Het is mogelijk en in dit artikel lees jij waarom dat mogelijk is. Ook lees je meer over de laatste projecten waar Ethereum bekend van is en wat dit project zo uniek maakt op fundamenteel gebied, zodat je de juiste beslissingen kunt gaan maken.

Wat is The Flippening?

Je vraagt je vast af wat The Flippening is? The Flippening betekent dat Ethereum de eerste plaats gaat overnemen van Bitcoin op het gebied van marktkapitalisatie. Waarom is dit iets belangrijks? Omdat dan meer ogen op Ethereum worden gericht en dus er meer kans is op de stijging van de koers van deze munt. Als je in deze munt belegt, dan is dat wat je wilt. Maar, waarom zou die Flippening gaan ontstaan? Dit heeft diverse fundamentele en technische redenen. De voornaamste? Het project achter Ethereum is op diverse vlakken betere dan Bitcoin.

Ontwikkelingen Ethereum

Ethereum staat bekend om zijn onderliggende fundament. Iedereen kent Bitcoin maar als we kijken naar de onderliggende fundamenten van beide munten, dan is Ethereum gewoon veel beter. De smart contracts van Ethereum zorgen ervoor dat de munt breed inzetbaar is. Bovendien wordt er de laatste tijd veel gewerkt aan de onderliggende software van Ethereum. Ook worden de gasfles verlaagd, waardoor het dus aantrekkelijker is om met Ethereum aan de slag te gaan. Hierdoor kan deze coin een betere manier voor projecten gebruikt worden. Daarnaast kan het goedkoper verhandeld worden. Dit zijn goede redenen waarom de The Flippening plaats kan gaan vinden.

Marktkapitalisatie

De marktkapitalisatie is natuurlijk bij elke cryptomunt extreem belangrijk. Hoe zit het bij Ethereum? De huidige marktkapitalisatie van Ethereum ligt net onder de 400 miljard. Dit is natuurlijk enorm veel. Het is minder dan die van Bitcoin, maar het laat zien dat er enorm veel vertrouwen is in het project Ethereum. Daarom is de marktkapitalisatie zo hoog. Het voordeel voor jou? De munt is zeer gemakkelijk te verhandelen.

In totaal zijn er ongeveer 100 miljoen munten in de omloop. Genoeg om te verhandelen, genoeg om te investeren en te profiteren van dit unieke project.

Deflatie en inflatie

Je hebt vast wel op het nieuws gezien dat de inflatie stijgt. Het doel van de ECB ligt vaak rond de 2%. Nu zitten we in Nederland al aan de 7% inflatie. Hierdoor wordt jouw geld dus jaarlijks 7% minder waard. Wat kun je hier tegen doen? Kies voor deflatie! Laat je geld meer waard worden. Ethereum wordt gezien als deflatoir. Beleggen in Ethereum kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van inflatie en zelfs dat je op de lange termijn deflatie creëert. Zo bouw je op een verantwoorde manier een mooi vermogen op en verlies je geen koopkracht.

Handelen in Ethereum en Bitcoin

Ethereum een Bitcoin zijn beide aantrekkelijke lange termijn beleggingen om de inflatie te verslaan. Je kunt deze bekende cryptomunten bij diverse exchanges kopen. Hoe pak je het aan? Kies voor een exchange met een goede reputatie en let op de kosten. Crypto kopen kan je beter in in één keer doen dan meerdere malen hele kleine bedragen. Door een goede strategie te hanteren kun je mogelijk mooie rendementen behalen met je beleggingen in Ethereum een Bitcoin. Bovendien lift je mee met de ontwikkelingen rondom beide projecten en die zijn momenteel volop aan de gang. Start dus direct en beleg via betrouwbare exchanges.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!