Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Twee nieuwe functies in Bitvavo app

1 jaar geleden gepubliceerd op 22 maart, 2023

Bitvavo is één van de grotere crypto exchanges en ook de grootste van Nederland. Het platform blijft zich continue ontwikkelen en dat blijkt: de mobiele app is twee functies rijker.

Storten en opnemen

Vanaf heden is het mogelijk om in de app crypto te storten en op te nemen. Dit geldt voor zowel Android als IOS. Eerder was het wel mogelijk om te storten en op te nemen, maar moest je daarvoor via een browser inloggen om vervolgens de desbetreffende cryptovaluta te kunnen verplaatsen. Dat is verleden tijd. Je kunt nu je crypto verplaatsen waar en wanneer je maar wilt. Moet je wel nog even verboden zijn met het internet natuurlijk.

Geverifieerde wallet-adressen

Opnemen vanuit de app is alleen mogelijk voor volledig geverifieerde wallet-adressen. Heb je een niet-geverifieerd wallet-adres? Dan moet je eerst het adres verifiëren door in te loggen via de browser op een computer.

Bitvavo blijft zich telkens ontwikkelen, ook op het gebied van app-functies. Ook het aanbod blijft maar groeien. Eerder al werd het mogelijk om Lido DAO, Threshold en DOGE op te nemen.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (1)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!