Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Vijf nieuwe crypto’s in de presale

1 jaar geleden gepubliceerd op 23 februari, 2023

Er zijn vijf nieuwe cryptomunten in de presale. Handelaren die investeren in cryptovaluta zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe crypto. Het is dan ook aan te raden om de presale goed in de gaten te houden. Via een Initial Coin Offering (ICO) kunnen beleggers nieuwe cryptomunten kopen voordat ze gedecentraliseerd worden voor het grote publiek. Investeerders profiteren van de laagste prijzen in de presale. Lees hieronder meer over de vijf nieuwe cryptomunten die nu in de presale zijn.

Metacade (MCADE)

Metacade is een nieuw platform dat bestemd is voor liefhebbers van gamen. Het biedt ze de kans om een gemeenschap op te bouwen voor gelijkgestemden. Daarnaast hebben ze een flink aanbod van play-to-earn (P2E) games van metaverse.

Metacade is één van de beste metaverse tokens die er op dit moment zijn. Het project is onlangs van start gegaan met de presale en heeft in iets meer dan drie weken tijd meer dan 2,6 miljoen dollar aan financiering aangetrokken. Tijdens de bètafase waren 140 miljoen MCADE-tokens uitverkocht voor 0,008 dollar per token.

ASTL (ASTL)

ASTL is een nieuw token dat gelanceerd is door Astol Advanced Limited uit Hong Kong, een infrastructuurbedrijf dat begint te investeren in crypto-mining. Het project heeft tot doel investeerders te belonen met een regelmatig vast inkomen door het delven van nieuwe crypto-tokens te ondersteunen. Gebruikers hoeven hiervoor geen dure apparatuur aan te schaffen.

ASTL is een toegangspunt tot crypto-mining voor mensen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrencies. Er is geen voorkennis vereist over welke valuta hot zijn, aangezien de portefeuille van Astol het harde werk op de achtergrond doet. In plaats daarvan kunnen investeerders achteroverleunen en de vruchten plukken van hun ASTL-tokens.

De voorverkoop biedt drie pakketten voor ASTL-tokens en loopt tot april 2023. De pakketten zijn Light, Classic en Rich, variërend van honderd tot vijf duizend dollar.

Metropoly (METRO)

De eerste cryptocurrency-marktplaats ondersteund door echt onroerend goed. Metropoly is een nieuwe cryptocurrency die eigenaren van zijn native METRO-token helpt te investeren in onroerend goed in de echte wereld. Dit zonder enorme aanbetalingen die nodig zijn voor investeringen in onroerend goed in de echte wereld.

Eigenaren van het native METRO-token kunnen een aandeel krijgen in fysieke gebouwen met transacties die in twintig seconden worden uitgevoerd, waar het in de echte wereld wel zestig dagen kan duren bij aankoop van onroerend goed.

De presale van Metropoly is al in de 7e presales fase uitverkocht. Dit is een crypto-voorverkoop waar beleggers nu op moeten inspringen om hun rendement op crypto-vastgoed te maximaliseren. Beleggers kunnen momenteel METRO kopen voor 0,05 dollar.

Sleep Care (Sleep)

Sleep Care is een platform binnen de groeiende SocialFi-markt dat gebruik maakt van blockchain-technologie waarmee gebruikers een passief inkomen kunnen verdienen en tegelijkertijd gezondheidsvoordelen kunnen behalen. Sleep Care is gebouwd op de Binance Smart Chain en stelt gebruikers in staat geld te verdienen terwijl ze slapen. Goed slapen levert hier geld op.

Gebruikers moeten minimaal vijf uur slapen om het native SLEEP-token te verdienen. In de tussentijd maakt een app gebruik van GPS, lichaamssensoren en fysieke activiteit gegevens bij de slaper. De smartphones verzamelen dan alle informatie van de gebruiker die slaapt. SLEEP is beschikbaar tijdens de voorverkoop voor 7,7 dollar.

LunaOne (XLN)

LunaOne wordt het LuneOne-project genoemd dat is gebaseerd op Metaverse. Het is een platform dat het doel heeft uit te breiden naar meerdere universums die verder gaan dan alleen games. Het is de eerste gedecentraliseerde virtuele samenleving die decentralisatie opnieuw wil definiëren doormiddel van inkomsten, games en leren in een coherente Web 3.0 omgeving.

De online marktplaats biedt een meeslepende en interactieve winkelervaring voor fysieke producten en HFT’s uit de echte wereld, een play-to-earn gaming sectie, virtuele werkplek hosting en investeringsmogelijkheden in onroerend goed. LunaOne is voor 0,025 dollar per token beschikbaar in de presale.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!