Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Vrouw komt bij scheiding achter Bitcoin-schatkist

2 weken geleden gepubliceerd op 24 mei, 2023

Een vrouw uit New York is er onlangs achter gekomen dat ze rijker is dan ze dacht. Haar accountant ontdekte een flinke voorraad Bitcoins (BTC) tijdens de echtscheidingsprocedure van de echtgenoot. De voorraad Bitcoins bestond uit twaalf BTC, zo’n 325.000 dollar.

Accountant ontdekt geheime crypto wallet

Na tien jaar huwelijk merkte de vrouw, tijdens de procedure van de echtscheiding, dat er iets niet klopte bij het opgegeven bedrag aan inkomsten van haar man. Ze huurde een forensisch accountant in en deze kwam tot een ontdekking.

“Ik heb van Bitcoin en dat soort dingen gehoord, maar ik wist er gewoon niet veel van. Ik had er nooit aan gedacht, want het is niet alsof we het samen bespraken of samen investeringen deden. Het was absoluut een schok,” aldus de vrouw uit New York.

De accountant heeft goed en bijzonder werk verricht, aangezien een wallet met Bitcoins niet gekoppeld is aan een persoon. Het is dus erg moeilijk om te achterhalen van wie een wallet is. De echtgenoot van de vrouw moet afstand doen van een deel van zijn Bitcoins.

Crypto-scheidingen

Het komt steeds vaker voor, ‘crypto-scheidingen’. Vaak ontstaat er een flinke strijd over de te verdelen bezittingen. Eerder dit jaar ging een stel uit San Francisco uit elkaar. De man had in 2013 duizend BTC gekocht met een totale waarde van 27 miljoen dollar. Na een langdurig gevecht moest de man een bedrag van zes miljoen dollar overmaken naar zijn ex-vrouw. Dit omdat hij nalatig was geweest bij het opgeven van zijn crypto-vermogen.

Koop crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)