Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Whitebet gaat samenwerking met voetbalclub FC Barcelona aan

De grootste Europese crypto exchange Whitebet, is een samenwerking aangegaan met één van de grootste voetbalclubs ter wereld, FC Barcelona. Het bedrijf dat zijn oorsprong kent in Oekraïne zal tot juni 2025 de officiële crypto exchangepartner zijn van de voetbalclub uit Catalonië.

De grootste Europese crypto exchange Whitebet, is een samenwerking aangegaan met één van de grootste voetbalclubs ter wereld, FC Barcelona. Het bedrijf dat zijn oorsprong kent in Oekraïne zal tot juni 2025 de officiële crypto exchangepartner zijn van de voetbalclub uit Catalonië.

Volgende stap in de cryptowereld voor Barcelona

De samenwerking tussen beide betreft een periode van drie jaar en er gaat zo’n bedrag van dertig miljoen euro qua sponsorbedrag richting Barcelona. Het plan is om verschillende online- en offlineactiviteiten aan te bieden om een brug te slaan tussen crypto en voetbalfans. Naast de voetbalclub gaat Whitebet ook een samenwerking aan met de handbal-, rolhockey-, basketbal- en zaalvoetbalteams van FC Barcelona.

Een ander doel van de samenwerking is om de voetbalwereld meer bekend te maken met cryptocurrencies, hoe mensen crypto’s kunnen kopen en kunnen handelen met cryptomunten. Het logo van de exchange verschijnt op de mouwen van het eerste team. Daarbij kan het bedrijf reclameacties op poten zetten met spelers van het dames- en herenteam.

De vicepresident van de marketingafdeling van FC Barcelona, Juli Guiu is blij met de samenwerking. ‘’We zijn verheugd om deze nieuwe samenwerking aan te kondigen, een ander voorbeeld van de toewijding van de club aan innovatie. Bovendien is dit een partnerschap dat ons zal helpen om te blijven groeien en onze wereldwijde commerciële expansiestrategie te ontwikkelen, de club verder te versterken en tegelijkertijd een referentie te blijven in een steeds competitiever veld”, zegt hij via de officiële kanalen van de club.

Eerder activiteiten met crypto

FC Barcelona is al langer actief in de crypto-industrie. Een paar maanden geleden deed de club samen met Real Madrid een merkaanvraag voor metaverse en crypto gerelateerde producten en diensten voor fans. Het ging eerder ook al een samenwerking aan met Chiliz (CHZ). Dit bedrijf heeft zich beziggehouden met het op de markt brengen van de Barca Fan Token (BAR) die aan te schaffen zijn via Socios.com.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!