Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Wordt XRP de best presterende crypto?

2 maanden geleden gepubliceerd op 14 april, 2023

Youtuber Ben Armstrong, ook wel bekend als BitBoy, vertelde in een tweet te denken dat XRP de best presterende crypto wordt in de volgende bullrun. In dit artikel vertellen we je meer.

Rechtszaak

Eerder deze week vertelden we je al wat over de rechtszaak die XRP aan zijn broek heeft hangen. De cryptomunt werd aangeklaagd door de Security Exchange Commission omdat XRP de token zou hebben verkocht als ongeregistreerd effect. Die rechtszaak komt langzaam tot zijn eind. Wanneer de uitkomst gunstig is voor XRP, zal dat de prijs omhoog laten schieten. Of het nou een overwinning is of een gunstige schikking, dat maakt niet uit. Mogelijk wordt XRP dan de best presterende munt tijdens de volgende bull-run.

Niet alleen Ben Armstrong sprak zich uit over de toekomst van Ripple en XRP, ook analist Scott Melker had er wat over te zeggen. Hij denkt dat een gunstige uitspraak van de rechtszaak kan resulteren in Ripple als de enige crypto met een regelgevingskader in de Verenigde Staten. En dat zou de prijs heel erg omhoog kunnen laten schieten.

Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)