VIA Viacoin kopen met ideal

 

VIA koers


VIA Viacoin kopen met iDeal

Viacoin kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit!

Wat is Viacoin?

Viacoin is een crypto valuta vergelijkbaar met Bitcoin die het mogelijk maakt om applicaties te bouwen op het systeem, vergelijkbaar met hoe email is gebouwd op het internet protocol. Dit maakt het ook mogelijk om gedecentraliseerde exchanges te maken, nieuwe crypto valuta te creëeren, activa te traceren, digitaal stemmen, reputatie management en ook digitale marktplaatsen te bouwen.

Net als Litecoin is Viacoin erg vooruitstrevend qua technologie en kan worden gezien als testnetwerk voor de upgrades van Bitcoin. Zo heeft het nu al een transactiesnelheid die reeds 25x sneller is dan Bitcoin. Recentelijk heeft het ook succesvol Atomic Swaps uitgevoerd, wat het wisselen is van 2 verschillende crypto valuta zonder tussenkomst van een derde. Ook is Segregated Witness (SegWit) hier al toegepast en staat het Lightning Netwerk ook al op hun ambiteuze roadmap.

VIA Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Viacoin is Viacoin wallet.

Zoekvolume

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021