Waves Coin kopen met iDeal

WAVES koers


WAVES Waves kopen met iDeal

Waves kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit!

Wat is Waves?

Waves kopen

Waves stelt dat blockchain technologie enorm krachtig is, met grote voordelen zoals het handelen in crypto valuta, gedecentraliseerd stemmen, beveiligde berichtendienst en veel meer. Echter, blockchain heeft het nog niet voor elkaar gekregen geadopteerd te worden door het massa publiek. Hiervoor zijn talrijke redenen en de makers van Waves proberen dit te verbeteren met hun eigen platform.

Waves is een uitgebreid 2.0 dat gebruikers in staat stelt coins te handelen op een volledig gedecentraliseerd platform. Dit maakt volledig gebruik van de voordelen van de blockchain, zoals een hoge transactiesnelheid, veiligheid en transparantie, voor zowel crypto valuta als fiduciair geld. De ‘Gateways’ functie maakt het mogelijk voor gebruikers om ‘tokens’ te handelen die staan voor Euro, Amerikaanse Dollar of Bitcoin en zelfs goud, aandelen van bedrijven, vastgoed of intellectueel eigendom. Deze kunnen eenvoudig worden verzonden en ontvangen op de blockchain.

WAVES Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. De officiële wallet kan je vinden op https://waveswallet.io/. Een populaire alternatieve wallet voor Waves is Coinspot.

Twitter updates

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021