XMR.to – review en gids

Met de service van XMR.to gebruik je Monero cryptomunten om Bitcoin-betalingen uitvoeren. Dankzij de techniek achter XMR.to worden Monero-munten omgezet voor de acceptatie door Bitcoin-adressen. Daarnaast profiteer je ook nog van de verhoogde privacy die gepaard gaat met dit systeem.

Dit maakt het voor veel eigenaars van cryptomunten aantrekkelijk om XMR.to aan te schaffen. Het beschermen van privacy is en blijft belangrijk.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Hoge betrouwbaarheid en privacy
+ Makkelijk te gebruiken
+ Geen transactiekosten bij betalingen

MINPUNTEN:

Direct support alleen per email
Geen eigen account mogelijk. Alles verloopt via de website van XMR.to

BETROUWBAARHEID

Gezien het waarborgen van de privacy staat de betrouwbaarheid van XMR.to zeer hoog. XMR.to is juist ontwikkeld om betalingen nog meer bescherming te geven. De betalingen van cryptomunten vinden allemaal via het internet plaats, maar dit maakt ze ook gevoelig voor digitale inbraak.

Met XMR.to heb je de mogelijkheid jouw Bitcoin-betalingen meer bescherming te geven. Op de website van XMR.to geven ze ook aan dat betrouwbaarheid heel belangrijk is. Data wordt niet meer opgeslagen sinds 2015 en ze bieden een hoogwaardige support service voor hun gebruikers.

GEBRUIKSGEMAK

Het gebruiken van XMR.to is heel eenvoudig. Je gaat naar de website en vanaf daar kan je de betalingen naar Bitcoin-adressen met Monero uitvoeren. Het enige wat nodig is, is een goede betrouwbare internetverbinding.

Naast het beheer van Monero uiteraard. Het is gratis om allerlei soorten transacties uit te voeren. Zelfs lage transacties vanaf 0,1 BTC. De BTC transactiekosten hoef jij niet te betalen, maar dat doet XMR.to.

VALUTA AANBOD

Voor het gebruik van XMR.to heb je Monero cryptomunten nodig.

Bekijk op XMR.to

SUPPORT

Bij het openen van XMR.to zie je direct al veel informatie staan. De veel gestelde vragen staan hier overzichtelijk vermeld. Daarnaast is er ook een Community Hub opgericht, voor het delen van vragen en ervaringen over XMR.to.

Via de link Contact Support stuur je een e-mail met daarin jouw persoonlijke vraag over het gebruik van XMR.to.

BETALINGSMETHODEN

Betalen via XMR.to is heel makkelijk. Wel heb je een Bitcoin adres nodig om een betaling uit te voeren. Deze plak je in het scherm van XMR.to. Geef ook de hoeveelheid Bitcoins aan die je wilt betalen. Aan de hand van dit bedrag geeft XMR.to aan hoeveel Monero hiervoor nodig is.

Zodra XMR.to het bedrag aan Monero’s heeft ontvangen, kan de Bitcoin-betaling plaatsvinden.

IDENTITEITSVERIFICATIE

Voor transacties wordt er een order aangemaakt. Hier zit een secret key aan gekoppeld. Deze ontvang jij van XMR.to. Je gebruikt deze secret key bij het nakijken van jouw orders. Verder koppel je jouw wallet aan de transactie. Zonder de koppeling met een Monero wallet is het niet mogelijk gebruik te maken van XMR.to.

Deze koppeling is tevens de Payment ID en moet wel ingevuld worden. Een betaling kan dus alleen plaatsvinden als je in bezit bent van je eigen Monero wallet. Dat geldt voor kleine en grote betalingen. Let wel op, kleine bedragen worden zonder controle doorgezet. Alleen bij hoge bedragen wordt er een extra bevestiging gevraagd.

Eenvoudig handelen bij Binance
8.8
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021