Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

XST Stealthcoin kopen met iDeal

XST koers


XST Stealthcoin kopen met iDeal

Stealthcoin kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit!
Maak gemakkelijk een account aan op je mobiel!
Lees hier verdere instructies hoe je crypto valuta kan kopen in Nederland.

Wat is Stealthcoin?

Stealthcoin is een crypto valuta met de focus op privacy en anonimiteit. Als een van de weinige coins combineert het Tor (The Onion Router) met PoS (Proof of Stake). Het eerste houdt in dat je Stealthcoin kan versturen en ontvangen zonder dat je IP zichtbaar is voor partijen zoals de exchange of ISP (Internet Service Provider). Na een aanzienlijke tijd gebruik te hebben gemaakt van PoW (Proof of Work, ofwel de coin was te minen), is het overgestapt naar PoS. Dit houdt in dat het protocol draait om het bezitten en beschikbaar stellen van de coin en je geen energie hoeft te verspillen aan het minen. Voor het beschikbaar stellen word je vervolgens beloond en ontvang je jaarlijks 20% interest. Verder zal Stealthcoin beschikbaar zijn op het Blocknet gedecentraliseerde exchange, waar coin verhandeld kunnen worden zonder tussenkomst van een bedrijf.

XST Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Stealthcoin is Stealthcoin wallet.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!