Agrello

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Agrello omschrijving

DLT Agrello koers

Agrello kopen

agrello kopen

Agrello is momenteel beschikbaar op een klein aantal internationale crypto beurzen. Deze beurzen bieden niet de mogelijkheid Euro’s te storten en in plaats hiervan kan je cryptovaluta storten zoals Bitcoin. Deze kan je eerst via een andere dienst aanschaffen met bijvoorbeeld iDeal om vervolgens naar deze exchanges te sturen. De grootste en meest gebruiksvriendelijke cryptobeurzen die momenteel Agrello aanbiedt is Binance. Deze hoog gewaardeerde beurs heeft een fijne interface en biedt een grote hoeveelheid coins aan. Hoe je je Euro’s omzet in DLT leg ik uit in de volgende stappen:

Stap 1

Maak een account aan op Binance

agrello kopen binance

Creëer een account op Binance
Tip: maak gemakkelijk een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en Bitcoin storten via je PC!

Stap 2

Vind je BTC (Bitcoin) wallet adres op Binance. Hier kan je in een volgende stap je Bitcoin naar overmaken.

Als je bent ingelogd ga naar Funds en Deposits Withdrawals. Hier zie je een lijst met cryptovaluta. Ga op zoek naar BTC en klik rechts hiervan op Deposit. Hier krijg je een code. Kopieer deze want deze heb je nodig in de volgende stap.

Stap 3

Voor het kopen van Bitcoin heb je twee betaalmogelijkheden, via creditcard of iDeal.

Voor het kopen van Bitcoin met creditcard ga naar Coinbase

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

Voor het kopen van Bitcoin met iDeal ga naar LiteBit.

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling + 50+ coins beschikbaar

Stap 4

Stuur je Bitcoin naar je Binance Bitcoin wallet adres uit stap 2.

Bij LiteBit kan je dit adres direct bij het afrekenen invullen.

Bij Coinbase kan je dit doen zodra je een Bitcoin tegoed hebt aangeschaft. Ga dan naar Accounts en dan bij BTC Wallet kies je voor Verzenden.

Stap 5

Op Binance kan je vervolgens gaan handelen om DLT te verkrijgen. Momenteel DLT te verhandelen voor Bitcoin, Ethereum en Binance Coin.

Wat is Agrello?

Agrello, afgekort DLT of ANN, is een cryptovaluta met “smart contracts” die juridisch bindend zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Ethereum, heeft Agrello een gebruiksvriendelijke interface waar je smart contracts op kan maken, in plaats van dat je dit moet programmeren. Daarnaast maakt Agrello gebruik van AI of Artificial Intelligence om het systeem te versterken.

Hoe werkt het?

Binnen enkele klikken kan je een overeenkomst maken via een programma dat wordt aangeboden door Agrello. Hiervoor zijn er veel templates en gidsen beschikbaar, zodat je hier zelf niet te veel tijd in hoeft te steken. Deze overeenkomsten zijn juridisch bindend dus moeten worden nagekomen voor de wetgeving. Vervolgens wordt de overeenkomst automatisch vertaald naar een smart contract en wordt opgeslagen op de blockchain. Verder worden betalingen, verplichtingen en rechten automatisch uitgevoerd op basis van de voorwaarden in het contract. Daarnaast wordt er een juridisch document gecreëerd, geschreven in gewone Engelse taal en wordt digitaal ondertekend. Dit document kan in een later stadium, indien nodig, gebruikt worden in een rechtszaal.

De overeenkomsten zijn ook aan te passen als alle partijen het eens worden over alternatieve voorwaarden. Je behoudt dus bij elk onderdeel de controle over de rechten en plichten van het contract. Hierdoor heeft Agrello voordeel ten opzichte van andere smart contract cryptovaluta en kan veel juridische kosten besparen.

Agrello tokens kan je opslaan op bijvoorbeeld een Ledger Nano S hardware wallet of in een paper wallet zoals MyEtherWallet.com. Meer informatie vind je op de officiële website.

Uitleg Agrello