Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Agrello

Agrello is een cryptocurrency-project met de focus op online verificatie van je identiteit. De technologie van Agrello kan bijvoorbeeld worden ingezet bij het sluiten van contracten. Deze cryptocurrency speelt in op het gegeven dat er voorheen geen waterdichte manier was om iemands identiteit online te verifiëren.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Agrello Koers

Agrello en bijbehorende DLT token werden geïntroduceerd in 2017. In de eerste maand van 2018 bereikte de koers een all-time high dankzij een sterk opbloeiende cryptomarkt. De koers zakte echter weer. In 2021 is enige mate aan volatiliteit te zien.

Wat is Agrello?

Agrello (DLT) is een cryptocurrency-project op basis van blockchaintechnologie. Het project is erop gericht om de online verificatie van iemands identiteit betrouwbaarder te maken. Zonder gebruik te maken van Agrello kun je bijvoorbeeld nooit verifiëren wie een online handtekening heeft gezet. Wanneer je je identiteit op de blockchain van Agrello plaatst, krijg je een persoonlijke (private) key. Deze behoort alleen aan jou toe. Degene die ondertekende documenten via het netwerk van Agrello ontvangt, weet zo zeker dat ze van jou afkomstig zijn. Iedereen kan zich bij het netwerk aanmelden.

Waarom je Agrello wilt kopen

Wanneer je weleens online een document hebt moeten ondertekenen, weet je dat dit best omslachtig is. Want hoe weet iemand dat daadwerkelijk jij de handtekening hebt gezet? Agrello speelt in op een probleem dat alleen maar groter wordt, nu steeds meer mensen online documenten versturen. Als het project inderdaad zo stabiel is als het lijkt, heeft het veel potentie voor in de toekomst. Bijna iedereen heeft immers behoefte aan de bescherming van zijn of haar identiteit.

Waar koop je Agrello?

De native token van Agrello (DLT) kun je aanschaffen bij een exchange. Voorbeelden van online exchanges zijn Binance, Bitvavo en Kraken. Voordat je daadwerkelijk tot aanschaf over kunt gaan, dien je een account te hebben. Kies een sterk wachtwoord en schakel waar mogelijk twee-factor-authenticatie in. Bij de meeste exchanges moet je je identiteit laten verifiëren. Betalen kan veelal naar Nederlandse standaarden, bijvoorbeeld met iDEAL, creditcard of (SEPA) bankoverschrijving.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Agrello

Agrello roept online identiteitsfraude een halt toe door een innovatieve toepassing van blockchaintechnologie te introduceren.

DLT

Delta (DLT) is de native token die draait op de blockchain van Agrello. Dit is een ERC20 token. Dat houdt in dat het voldoet aan de door Ethereum gedefinieerde standaard ERC20. Deze standaard stelt onder meer eisen op het gebied van transparantie en verhandelbaarheid.

Juridisch bindend

Contracten die zijn afgesloten met behulp van Agrello zijn juridisch bindend, aangezien ons huidige Burgerlijke Wetboek slechts eisen stelt op het gebied van aanbod, aanvaarding en wilsovereenstemming. Aan deze vereisten kun je via Agrello voldoen.

Team

Het team van Agrello bestaat uit advocaten uit Estland, wetenschappers, informatiedeskundigen en ontwikkelaars. Met recht kan worden gesteld dat het team de nodige expertise in huis heeft om van Agrello een succes te maken.

Gebruiksvriendelijk

Het platform van Agrello moet het nodige gebruiksgemak bieden. Daaronder wordt onder meer verstaan dat er voorbeeldcontracten worden aangeboden. Zo wordt contracteren via de blockchain voor iedereen gemakkelijk gemaakt.

Agrello Wallet

DLT tokens dien je op te slaan in een wallet. In veel gevallen belanden de tokens automatisch in de hot wallet van je exchange. Dit is een online wallet die je kunt bereiken via je browser of een app. Hier is veel gebruiksgemak aan verbonden. Ga je voor optimale veiligheid, dan kun je kiezen voor een cold wallet. Je slaat je tokens dan offline op.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!