Bitcoin Cash

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bitcoin Cash converter
Bitcoin Cash omschrijving

Op deze pagina: Bitcoin Cash kopen instructiesBitcoin Cash kopen Plus500Bitcoin Cash kopen LiteBitBitcoin Cash koers

Wat is Bitcoin Cash (Bcash)?

Bitcoin Cash, of Bcash, is een soort “aftakking” van de originele Bitcoin. Deze aftakking is in werking gezet met grote aanhang van Bitcoin miners omdat zij het niet eens waren met de toekomstplannen van de originele Bitcoin. Met updates in de planning zoals het Lightning netwerk betekent het dat miners minder kunnen verdienen. Met Bitcoin Cash hebben zij de “blokgrootte” verhoogd waardoor er meer en goedkopere transacties mogelijk zijn. Met deze enigszins kortzichtige update probeert Bitcoin Cash de originele Bitcoin van de troon te stoten. Ook zijn er perioden waar miners gezamenlijk beslissen hun Bitcoin voor Bitcoin Cash in te wisselen waardoor de Bitcoin prijs daalt en Bitcoin Cash toeneemt. Dit kunnen interessante momenten zijn om te speculeren, maar brengt ook veel risico met zich mee. Met Plus500 is het ook mogelijk om te speculeren op een koersdaling.

Er zijn verschillende manieren om Bitcoin Cash te kopen én er zijn verschillende manieren om Bitcoin Cash op te slaan. Op deze pagina worden verschillende methoden vergeleken zodat je kan kijken wat het beste bij je past. Houd rekening met de volgende dingen:

  • Betaalmethoden: iDeal, creditcard of PayPal
  • Moeilijkheidsgraad: beginners of gevorderden
  • Cryptovaluta bezitten of handelen: sleutels beheren of alleen speculeren

Voor elke methode is de beste dienst uitgekozen:

Grootste aanbod

Makkelijkst en veiligst

 *Door te investeren in fondsen loopt uw vermogen risico

+ 50 verschillende coins beschikbaar
+ Betalen met iDeal
+ Eigen wallet dienst
+ Verkoop je coins voor euro’s
 Geen mobiele app

+ Uitgebreide betaalmogelijkheden
+ Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS
+ Op basis van een fonds – geen gedoe met wallets en keys
+ Verkoop makkelijk voor Euro’s

*Door te investeren in cryptovaluta en fondsen loopt uw vermogen risico.

Bitcoin Cash kopen instructies

Bitcoin Cash kopen Plus500

Het voordeel van handelen op Plus500 is dat je geld stopt in een CFD en je je dus niet druk hoeft te maken over de opslag van coins en het gebruik van wallets en keys. Dit is ideaal voor beginners maar ook voor hogere bedragen. Deze dienst biedt ook de meest uitgebreide betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Het is slechts een kwestie van geld storten en beginnen met handelen.

Koop nu op Plus500

*Door te investeren loopt uw vermogen risico

Andere voordelen zijn dat je een demo rekening kan openen en kan oefenen met nep-geld. Als je eenmaal aan de interface gewend bent, kan je geld storten en echt beginnen met handelen. Ook is dit het enige platform waar je kan inzetten op een koersdaling. Je kan je winsten ook weer snel omzetten naar Euro’s en op je bankrekening laten storten.

Bekijk in onderstaande screenshot de gebruiksvriendelijke interface:

Bitcoin Cash Kopen

Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken

Bitcoin Cash kopen LiteBit

LiteBit is een Nederlands bedrijf en biedt een groot aantal cryptovaluta aan, waaronder Bitcoin Cash. Bij LiteBit kan je er voor kiezen je BCHers op een LiteBit wallet op te slaan of naar een eigen wallet te sturen, zoals een Ledger Nano S hardwarewallet of een paper wallet dienst zoals MyBCHerWallet. Het aanschafproces op LiteBit is vrij gemakkelijk. Ga naar de website en maak een account aan; klik vervolgens op de afkorting van Bitcoin Cash BCH. Hier kan je invullen hoeveel Euro’s je wil investeren en of je een eigen wallet adres gebruik of dat je het op LiteBit wil opslaan. Je kan hier betalen met iDeal, ook hier kan je eenvoudig je winsten weer omzetten naar Euro’s.

Koop nu op LiteBit

LiteBit Bitcoin Cash kopen

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Lees meer over LiteBit op de review pagina.

Bitcoin Cash koers