Dentacoin

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Dentacoin converter
Dentacoin omschrijving

Dentacoin Koers

Dentacoin kopen

Er is slechts één crypto beurs die Dentacoin verhandelt en dat is Cryptopia. Deze beurs biedt geen mogelijkheden om er Euro’s op te storten dus dit zal je via een externe dienst moeten doen. Je kunt bijvoorbeeld op Coinbase Bitcoin kopen, deze kun je vervolgens naar Cryptopia overmaken en hier omwisselen voor Dentacoin. Een ander voordeel van Coinbase is dat je snel kan betalen met je Creditcard. Bankoverschrijving is ook mogelijk alleen kan dit wat langer duren.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
*Bij aankoop van €84 of meer aan Bitcoin
Ook makkelijk te kopen via je mobiel!

Zo ga je te werk: maak een account aan op Coinbase via de bovenstaande link. Het aanschafproces op Coinbase is zeer eenvoudig, je dient alleen wel je identiteit te verifiëren als je met Creditcard wil betalen, maar vervolgens kan je altijd snel en gemakkelijk Bitcoin, Litecoin en Ethereum kopen.

Gedetailleerde instructies voor Bitcoin kopen op Coinbase vind je op deze pagina.

Als je met iDeal wil betalen raad ik aan je Bitcoin te kopen op LiteBit.

Wat is DCN Dentacoin?

Dentacoin claimt de blockchain oplossing te zijn voor de globale tandheelkundige industrie. De coin is gebaseerd op Ethereum en is een standaard ERC-20 token. Het nobele doel van Dentacoin is om een win-win situatie te creëren voor tandartsen en patiënten door te focussen op preventie in plaats van behandeling. Patiënten en tandartsen zullen worden beloond voor het actief participeren op het Dentacoin platform. Met de verdiende coins kunnen patiënten: betalen voor behandeling, betalen voor tandartsverzekeringen en mondverzorgingsproducten aanschaffen. Tandartsen op hun beurt kunnen met de coins zorgen voor een stabiel inkomen, behandelkosten verlagen, materieel aanschaffen en een community van patiënten creëren. Op 1 oktober 2017 had Dentacoin zijn ICO. Daarvoor had Dentacoin reeds een pre-sale gehad op 1 juli voor vroege investeerders.

Dentacoin roadmap