Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Dentacoin

Dentacoin (DCN) is een blockchain en crypto, gericht op de kopers en aanbieders van tandheelkundige diensten. Simpel gezegd: met de coin betaal je de tandarts. Het is de bedoeling dat zowel tandartsen als hun patiënten Dentacoin als transactiemiddel gebruiken, maar ook kennis vergaren en uitwisselen via het Dentacoin-platform. Ook is het de bedoeling dat tandheelkundige diensten door deze crypto goedkoper worden. Lees meer over de koers, het project en het kopen van Dentacoin.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Dentacoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Dentacoin Koers

Sinds de introductie is de koers van Dentacoin steeds verre van indrukwekkend en voor een cryptovaluta vrij stabiel geweest. Vrijwel altijd bevindt de prijs zich op een stabiel niveau van €0,00003. De grafiek van de koers vertoont een vrijwel rechte lijn, met één piek. De prijs van de crypto tikte begin 2018 kort de 0,005 euro aan. Ook na deze opleving is de grafiek van de koers zeer stabiel te noemen. Houd de koers in de gaten om een geschikt punt te vinden om Dentacoin te kopen.

Dentacoin bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Dentacoin?

Voor jij Dentacoin gaat kopen is het zaak je te verdiepen in het project. De bedenkers van Dentacoin claimen dat dit de blockchain-oplossing is voor de wereldwijde tandheelkundige industrie. De Dentacoin is gebaseerd op Ethereum en is een standaard ERC-20 token. Het doel van Dentacoin is om een win-winsituatie te creëren voor tandartsen en patiënten, door te focussen op preventie in plaats van behandeling.

Patiënten en tandartsen worden beloond als ze actief op het Dentacoin-platform participeren. Met de verdiende coins kunnen patiënten betalen voor behandeling, betalen voor tandartsverzekeringen en mondverzorgingsproducten kopen. Tandartsen op hun beurt kunnen met de Dentacoins zorgen voor een stabiel inkomen, behandelkosten verlagen, materieel aanschaffen en een community van patiënten creëren. Op 1 oktober 2017 had Dentacoin zijn ICO. Daarvoor, op 1 juli, had Dentacoin reeds een pre-sale voor vroege investeerders.

Waarom je Dentacoin wilt kopen

Waarom Dentacoin kopen? waarde van deze crypto in euro’s is laag, maar dat kan juist een goede reden zijn om in te stappen. Als de koers eenmaal stijgt, ben je over het algemeen te laat. Belangrijk is dat Dentacoin niet zomaar weer een memecoin is, maar een platform en valuta met een duidelijke visie erachter.

Waar Dentacoin kopen?

Er is slechts één exchange waar je Dentacoin kunt kopen: Cryptopia. Deze beurs biedt geen mogelijkheden om je euro’s te wisselen voor crypto, dus daar moet nog een stap tussen zitten. Je kunt bijvoorbeeld op Coinbase Bitcoins kopen, deze naar Cryptopia overmaken en ze gebruiken om Dentacoins te kopen.

Dentacoin bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Dentacoin

We hebben een aantal kenmerken van Dentacoin op een rijtje gezet.

Transparantie

Dentacoin wil tandzorg transparanter maken en gebruikers die tandzorg kopen met de coin belonen voor bijvoorbeeld reviews.

Makkelijke instap

Doordat de waarde van Dentacoin coin momenteel vrij laag is, kun je er met je euro’s relatief veel van kopen.

Focus

De coin heeft een duidelijk doel en is onderdeel van een platform met een duidelijke visie. Door Dentacoin te kopen doe je niet alleen een mogelijk interessante investering, maar word je vooral ook onderdeel van een visie op zorg.

Dentacoin Wallet

Dentacoin heeft een eigen mobile wallet voor zowel iOS als Android. Daarnaast is het een ERC-20 token die je op vrijwel elke generieke wallet kunt bewaren. Of in ieder geval elke wallet waarop je ook Ethereum kunt bewaren.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!