Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Eidoo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Eidoo omschrijving

edo eidoo kopen
Op deze pagina:

EUR-EDO Eidoo Koers

Eidoo kopen

Eidoo kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit EDO->BTC EDO adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: EDO handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar EDO om Eidoo te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar EDO in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je EDO weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Eidoo?

Eidoo of EDO is een wallet app én cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

“Jouw Blockchain Activa Ervaring”

Snel, gemakkelijk en niet alleen een multi-valuta portemonnee: het is een Hybride Exchange. Het is Eidoo.

Eidoo is een blockchain-to-human applicatie om de interactie tussen mens en blockchain gemakkelijker te maken. Het is niet de bedoeling om dingen te doen die anderen niet kunnen, maar om het op een andere manier te doen, via een veiligere en eenvoudigere methode. Focus op de gebruiker en gebruiksgemak zal het voor mensen makkelijk maken om de complexe wereld van crypto toe te treden.

De Eidoo app is te downloaden voor Android en iOS.

De EDO tokens zijn de nodige cryptovaluta voor het gebruik van de Eidoo diensten, met name voor de gedecentraliseerde marktplaats voor goederen. Over de loop van tijd zullen de tokens worden “verbrand” waardoor ze schaarser worden. Let op dat dit niet je eigen tokens zijn maar die teruggekocht zijn door de makers. Na verloop van tijd zullen alle tokens verbrand zijn en zal het systeem overstappen naar Bitcoin of Ethereum.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Eidoo”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!