Tip
Koop of verkoop crypto bij Finst
X

GameCredits

In-game assets kopen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Het cryptocurrency-project GameCredits speelt hierop in. Door een ecosysteem op basis van blockchaintechnologie aan te bieden, wil dit bedrijf veel gebruiksgemak naar de markt brengen. In-game aankopen doen zou zo nóg gemakkelijker moeten worden.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
GameCredits converter
Bezoek Finst Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

GameCredits Koers

De native token van GameCredits (GAME) is sinds 2014 verhandelbaar. Met name de periode van 2017 tot 2019 is qua koersverloop spectaculair geweest. Er werden hoge koersen behaald, maar die bleken uiteindelijk niet houdbaar. Verdere volatiliteit kwam op in 2021.

GameCredits bij Finst review
9.2/10
  • Goedkoopste crypto exchange
  • Nederlands
  • Enige met Proof of Reserves

Wat is GameCredits?

GameCredits (GAME) is een cryptocurrency-project met de focus op de gaming-industrie. Waar je vroeger een game kocht en daarbij alle in-game items erbij kreeg, worden tegenwoordig steeds meer losse items tegen betaling aangeboden. Omdat gamers deze digitale items interessant vinden, kopen zij deze. Het gaat om erg veel transacties en GameCredits speelt hierop in. Door een blockchain-ecosysteem aan te bieden, hopen zij in-game aankopen te vergemakkelijken. Dit werkt met GAME tokens. Doordat de eigendomsregistratie via de blockchain verloopt, verkrijg je het volledige eigendom over de in-game items die je hebt aangeschaft. Hierdoor kun je ze altijd weer verkopen, bijvoorbeeld wanneer je een game niet meer speelt. Daarnaast zijn geografische beperkingen verleden tijd.

Game industrie gamecredits

Waarom je GameCredits wilt kopen

GAME tokens aanschaffen kan interessant zijn, omdat je daarmee participeert in de toenemende toepassingen van blockchaintechnologie in de gaming-industrie. Daarnaast kun je de tokens ook aanschaffen om deze daadwerkelijk te gebruiken voor in-game aankopen. Het voordeel hiervan is dat je transacties snel verlopen, terwijl de blockchain een zeer hoge mate aan veiligheid garandeert. Daarnaast word je daadwerkelijk eigenaar van de in-game assets.

Eigendomsrecht in game assets

 

Waar koop je GameCredits?

GameCredits (GAME) kun je aanschaffen bij een cryptocurrency exchange, zoals Bittrex of Uniswap. Voordat je de tokens kunt aanschaffen, moet je een account aanmaken. Hierbij wordt je identiteit geverifieerd. Is alles in orde? Dan kun je nu geld storten en GameCredits aankopen. Geld storten kan veelal middels creditcard of bankoverschrijving en in sommige gevallen met iDEAL of Paypal.

GameCredits bij Finst review
9.2/10
  • Goedkoopste crypto exchange
  • Nederlands
  • Enige met Proof of Reserves

Kenmerken GameCredits

GameCredits wil door een blockchain-betaalsysteem aan te bieden de gaming-industrie voorgoed revolutioneren.

Veilig

Je mag aannemen dat jouw geld bij de bank veilig staat. Maar is je saldo in een game ook goed beveiligd? GameCredits werkt met blockchaintechnologie voor optimale veiligheid. Zo zal jouw geld niet snel gestolen (gehackt) worden.

In-game staking

Houders van GAME tokens kunnen deze staken in ruil voor GAME beloningen. Staking gebeurt binnen de omgeving van een game en biedt een extra dimensie aan digitale aankopen binnen online spellen. GAME is dus meer dan slechts een valuta.

Voor ontwikkelaars

GameCredits is niet alleen interessant voor gamers, maar ook voor de ontwikkelaars van deze games. Waar reguliere app stores ongeveer 30% van de inkomsten inhouden, is dit bij GameCredits voor grotere ontwikkelaars slechts 10%.

Geen geografische blokkades

Veel in-game aankopen zijn in sommige landen wél verkrijgbaar en in andere landen juist niet. Dit kan oneerlijk zijn. De blockchain van GameCredits is universeel en houdt geen landsgrenzen aan. Iedereen krijgt zo dezelfde mogelijkheden tot in-game aankopen.

GameCredits Wallet

GameCredits beschikt over een eigen wallet: GWallet. Dit is een online web wallet waarin je je tokens kunt opslaan. Je kunt de tokens ook opslaan in de wallet bij jouw exchange of in een offline (cold) wallet. De laatstgenoemde biedt veel veiligheid, maar minder gebruiksgemak dan online alternatieven.

Gwallet voor gamecredits

Betrouwbare exchanges

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!