RailBlocks

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
RailBlocks omschrijving

xrb raiblocks kopen
Op deze pagina:

EUR-XRB Raiblocks Koers

RAIBLOCKS (NANO) KOPEN

RaiBlocks (NANO) kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

STAP 1: MAAK EEN BINANCE ACCOUNT

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.   Maak een account op Binance

STAP 2: VIND JE BINANCE BTC ONTVANGSTADRES

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals. Binance deposit Bitcoin Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op. BTC deposit RLC->BTC RLC adres

STAP 3: KOOP BITCOIN MET EURO’S EN VERSTUUR NAAR BINANCE

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

STAP 4: XRB (NANO) HANDELEN OP BINANCE

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar XRB (NANO) om RaiBlocks (NANO) te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs
Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar XRB (NANO) in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je XRB (NANO) weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

 

Wat is Raiblocks?

Raiblocks is een cryptovaluta die geheel vanaf de grond af opgebouwd is en een nieuwe manier om te denken over geld. Het is een vertrouwensloos, lage latency cryptovaluta dat de block-lattice architectuur gebruikt. Elke account heeft hier een eigen blockchain en zorgt voor consensus door gedelegeerde Proof-of-Stake stemmingen. Dit houdt in dat houders van de coin beloond worden en er niet wordt “gemined”. Daarnaast heeft XRB geen transactiekosten en directe transacties, maar ook oneindige schaalbaarheid wat Raiblocks ideaal maakt voor peer-to-peer transacties. Het vereist weinig capaciteit en kan veel transacties verzorgen met weinig kracht. Er zijn al meer dan vier miljoen transacties gedaan en het blockchain formaat is nog geen twee gigabite.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Raiblocks”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.