Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

De 3 populairste cryptomunten in 2022

2 jaar geleden gepubliceerd op 10 maart, 2022

De wereld van investeren is de laatste jaren compleet om zijn kop gegooid. Wij kijken niet langer meer alleen naar aandelen en vastgoed. Er zijn steeds meer investeerders die de aandacht vestingen op cryptocurrency. De cryptomarkt heeft dan ook al veel bereikt en er is ook nog zoveel mogelijk. De potentie is eindeloos, veel mensen handelen in cryptomunten en steeds meer landen accepteren de munt. In 2022 staan er wederom dan ook mooie dingen te gebeuren. Mocht jij erover nadenken om ook geld te gaan investeren in cryptocurrency, dan moet je beslist eens kijken naar onze top drie. Wij hebben namelijk de drie populairste cryptomunten in 2022 genoteerd.

Bitcoin (BTC)

Het is beslist geen verrassing dat de Bitcoin (BTC) wederom op de eerste plaats staat in menig toplijst. De Bitcoin was de allereerste cryptomunt en is dan ook de populairste investering onder de cryptoliefhebbers. Ondanks dat de technologie al heel wat jaartjes bestaat, kan je moeilijk zeggen dat het verouderd is. Dat komt omdat de technologie constant zal worden aangepast en verbeteringen ondergaat. In 2021 wist de munt wereldnieuws te worden, aangezien de koers steeg naar net geen 70.000 dollar. De waarde bleef echter niet constant en daalde dan ook weer flink. Desondanks denken de cryptokenners dat er nog altijd ongekend veel potentie in de Bitcoin zit. Een koers van 100.000 dollar zou zomaar bereikt kunnen gaan worden in het nieuwe jaar. Er zijn zelfs kenners die beweren dat de 300.000 euro niet ondenkbaar is. De Bitcoin is en blijft dan ook een geweldige investeringsmogelijkheid.

Bitcoin afbeelding crypto

Ethereum (ETH)

Naast de Bitcoin zijn er ook nog duizenden altcoins, waarvan de Ethereum (ETH) het bekendste is. De Ethereum blockchaintechnologie is zeer succesvol. Het technologie biedt veel potentie, zo kunnen er ook andere tokens op de technologie worden gemaakt. Het gaat dan ook om crypto games en Dapps. Het is sinds korte tijd mogelijk om te staken op Ethereum, wat zorgde voor een mooie koersstijging. In 2022 kan er ook weer veel gaan gebeuren en veranderen. Het is een cryptomunt die je beslist moet aanschaffen en moet meenemen in jouw portefeuille.

Ethereum afbeelding crypto

Cardano (ADA)

De Cardano (ADA) is ook voor nieuwkomers een leuke investering, simpelweg omdat de prijs voor één munt nog is te overzien. De Cardano wist vorig jaar veel bekendheid te kweken en zal dit jaar hoogstwaarschijnlijk wederom records gaan verbreken. Een nieuwe all-time-high is zeker mogelijk en dat horen de investeerders graag. In 2022 zal er veel gaan gebeuren en worden er diverse verbeteringen toegepast. Het team van Cardano werkt onwijs hard en bestaat uit ervaren experts uit de cryptowereld.

Cardano afbeelding crypto

Waar zijn de cryptocurrencies te koop?

De bovenstaande cryptocurrency zijn te koop bij de exchanges en brokers. Jij kan bijvoorbeeld de cryptomunten kopen bij de betrouwbare en Nederlandse exchange Bitvavo. Een account aanmaken is gratis en jij kan geld storten met iDeal. Daarnaast krijg jij als nieuwe investeerder direct een promotie toegekend. De eerste 1000 euro kan jij zonder transactiekosten investeren in cryptomunten. Alternatieven voor Bitvavo zijn Bitcoin Meester en Binance.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!