Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

De cryptomarkt lijkt herstellende, is dat ook zo?

1 jaar geleden gepubliceerd op 01 februari, 2023

Wie vandaag de dag zijn cryptowallet bekijkt is gezegend met een groen gevuld scherm. Koersen trekken weer aan, de cryptomarkt lijkt herstellende. Maar is dat wel echt zo? Tijd om daar wat dieper op in te gaan.

Veel koersen in de plus

Op moment van schrijven zien we dat bijna de hele top 100 in de plus staat. Enige puntje is dat veel koersen hun piek lager uit zien komen dan vorige week. Daarentegen, als we kijken naar de Bitcoin koers zien we dat de koers momenteel 39% hoger is dan begin januari. Tot nu toe is januari de best presterende maand voor de Bitcoin sinds oktober 2021. Een bijzonder gegeven dus.

Spannende week voor financiële wereld

Momenteel worden er in Amerika beslissingen gemaakt over de rente bij de Amerikaanse centrale bank. We hebben al eerder kunnen zien dat – in aanloop naar zo’n grote beslissing – de Bitcoin koersen stijgen en dat is nu weer het geval. De beslissing over de rente van de Amerikaanse bank wordt gemaakt door het Federal Open Market Committee. Er wordt verwacht dat de rente met 0,25% verhoogd wordt.

Mocht er beslist worden dat de rente niet verder verhoogd wordt, kan het zijn dat de koers snel omhoogschiet. Grote kans dat dit de markt goed zal doen.

Is de cryptomarkt dan echt herstellende?

Een vraag waar we nooit een duidelijk antwoord op kunnen geven. De cryptomarkt is zo beweeglijk dat het iedere minuut weer anders kan zijn. Wel zien we over de afgelopen periode een stijgende lijn in de koersen. Experts verwachten dat deze nog aan blijft houden. Hoe lang? Dat kan niemand voorspellen. Misschien is dit het juiste moment om in te stappen in de cryptowereld of wat meer onderzoek te doen naar andere coins. Misschien gaan er de komende tijd weer wat crypto’s to the moon!

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!